Haberler

Yunan basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yazdı: Öfkesi iyice arttı, ABD ile müzakere masasına Dedeağaç'ı da koyacak

Güncelleme:

Türkiye ile Yunanistan arasında son dönemde gerginliğin iyice tırmanmasına neden olan Dedeağaç'taki ABD üssüyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Yunan basını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Biden yönetimini Dedeağaç konusunda ikna etmeye çalıştığını yazarken, üstteki ABD varlığının artmasının Erdoğan'ın öfkesini de artıracağına vurgu yapıldı.

Yunanistan'ın Türkiye sınırına 45 kilometre mesafedeki liman kenti Dedeağaç'ta bulunan ABD'nin yeni askeri üssü gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

"ERDOĞAN, ABD'NİN DEDEAĞAÇ'TAKİ VARLIĞINDAN RAHATSIZ"

Yunanistan merkezli Kathimerini gazetesinin İngiliz edisyonu, Atina ve Ankara yönetimleri arasındaki Dedeağaç krizini ele aldı. Alexis Papachelas imzası taşıyan yazıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Dedeağaç sorununu sürekli gündeme taşıdığı ve ABD'nin varlığından rahatsız olduğu aktarıldı.

"GERGİNLİK DAHA DA TIRMANACAK"

Gazete, Dedeağaç'taki üste ABD'nin varlığının artmasının Erdoğan'ın öfkesini de artıracağı yorumunu yaparken, "Ankara, Dedeağaç'ın Amerikan savaş gemileri tarafından da kullanıldığını görünce gerginlik daha da tırmanacak" ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ABD'YE BASKI

Gazete, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Biden yönetimini Dedeağaç konusunda ikna etmeye kararlı olduğunu ancak ABD'nin duruma sıcak bakmadığını yazdı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Recep Tayyip Erdoğan Yunanistan Joe Biden Ankara Atina Haberler

500

Yorumlar (16)

Murat Kılıç:

Chp liler ne diyor Nasıl olsa bize saldırmayacaklarmış. Ne abd ne pyd ne yunan kimse bize saldırmaz. Öylesine etrafımızı sarıyorlar.

187
37
yanıtYanıtla
ekses:

Saldirsa bile , bizi birbirimizden korumak icin geldiler derler :)

yanıt32
yanıt4
Murat Kılıç:

Ekses doğru diyorsun. Bizden gibi görünen içimizdeki hainler Çanakkale Deniz savaşlarında önce Fransızlar mı yoksa İngilizler mi boğazı geçecek diye iddia ya gidiyorlardı. Eminim bu günde önce pyd lider mi yoksa yunanlılar mi gelecek diye iddiaya girenler vardir

yanıt18
yanıt1
Turgut Aydın:

Akp uyuya uyuya 18 ada işgalde gemiye kurşun sınırımızda silah yığınağıı güçlü devletizya yunanın nerdeyse yapmadığı kalmadııı

yanıt0
yanıt0
Sadık:

Bol bol Bora ve Som füzesi üretmeliyiz ,ilkönce Rafale uçaklarını yerdeyken halletmeliyiz ,aynı anda S300 yerlerini Som füzesiyle vurmalıyız .

131
26
yanıtYanıtla
bekir yapici:

TÜRK ORDUSUNDA SENIN AKLINA IHTIYAC OLDUGUNU SANMIYORUM AMA BIR GAZI OLARAK BU ZEKAYLA SEN YINEDE BI SANSINI DENE DERIM:

yanıt56
yanıt62
emel emel:

bekir yapıcı sen bir gazi olarak ağırlığını koru bence...elbette ordunun bizim düşündüklerimizi düşünen personelelri var .. ama senin gibi düşüncesiz olanlarıda var malaesef

yanıt0
yanıt0
Hops Dediks:

Ne yaptın yaa. Bütün taktiği ifşa ettin.

yanıt0
yanıt0
Doğuş:

Türkiye in bu duruma kadar gelmesi kademe kademe oldu. Bence her olup da biten olumlu olumsuz planın parçası

66
5
yanıtYanıtla
Quake Damage:

ya dedeağaçtan neden rahatsız oluyoruz anlamıyorum bizim toprağımız dışındaki amerikan üssü değilmi orası? eğer amerikan üsleri bir tehdit ise önce incirlikten rahatsız olmamız gerekmiyor mu? abd ile yunanın savunma anlaşmasında incirlik hariç mi sanki?

40
7
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title