Haberler

Yaşlı kadın doktorun odasına girdi bir daha çıkmadı! Kamera görüntülerini izleyen çalışanların eli ayağı buz kesti

Güncelleme:

Arjantin'in Buenos Aires şehrinde bulunan Finochietto Sanatorium hastanesinde, birkaç gün önce ölen kadının hastaneyi ziyaret ettiği anlara ait görüntüler, herkesi şoke etti.

Söz konusu görüntülerde hastanenin güvenlik görevlisi, hastaneye gelen yaşlı kadına yardımcı olmak için sandalye verdi. Kadın yürüyerek doktorun odasına gideceğini söyleyince, güvenlik görevlisi kadını doktorun odasına götürdü.

DOKTORUN ODASINDAN BİR DAHA ÇIKMADI

Kadın uzun süre odadan çıkmayınca güvenlik görevlisi durumu hemşirelere bildirdi. Hemşireler ve güvenlik görevlileri doktorun odasına kontrol etti fakat kimseyi bulamadı. Hemşireler bunun üzerine güvenlik görevlisine kadının ismini sordu.

Yaşlı kadın doktorun odasına girdi bir daha çıkmadı! Kamera görüntülerini izleyen çalışanlar korkudan titredi

BİRKAÇ GÜN ÖNCE ÖLDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI

Güvenlik görevlisinin söylediği isimdeki kadının hastanenin kayıtlarında birkaç önce öldüğü tespit edildi. Daha sonra hastanenin güvenlik kamerası görüntülerine bakıldı. Görüntülerde güvenlik görevlisinin ölen kadının ruhu ile konuştuğu ileri sürüldü, fakat kadının görüntüsü kameraya net yansımadı.

Yaşlı kadın doktorun odasına girdi bir daha çıkmadı! Kamera görüntülerini izleyen çalışanlar korkudan titredi

YETKİLİLER NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Hastane yetkilileri, olay karşısında büyük şok yaşadıklarını, ölen hasta ile isim ve soy isim benzerliği olan hiç kimsenin hastaneye gelmediğini, bu nedenle güvenlik görevlisi ile konuşan kişinin bir hafta önce ölen kadının ruhu olduğunu tahmin ettiklerini dile getirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yaşlı kadın doktorun odasına girdi bir daha çıkmadı! Kamera görüntülerini izleyen çalışanlar korkudan titredi

Zehra Yaşık
Haberler.com - Dünya

Buenos Aires Arjantin Haberler

Bakmadan Geçme

PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (25)

HATİCE TANYILDIZ:

tüylerim diken diken oldu

58
76
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Video montaj hatice işi bilen için oradaki kadını videodan çıkarmak 10 dakikalık iş.

yanıt45
yanıt5
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Güvenlik kafayı yedirtir insana :)

87
25
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Ya nolcak canim bunu herkes günde 10 kez yasiyor zaten o kadar normal ki

53
57
yanıtYanıtla
levent tugcu:

Kadının görüntüsü net yansımadı olayından sonra fake olduğunu anlamak mümkün heleki İslama inanan birisi iseniz komedi derim bu tip şeylere

81
27
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Hadi gerçek bu video diyelim sonuç ne oldu ? hayalet kadın doktoru çarpmış felçmi etmiş zombi mi yapmış ? böyle videolar o kadar çok var ki özellikle cinli ve definecilikle ilgili videolar cinli tılsımlı define gibi hep bunlar avare işsiz güçsüz soytarıların işleri !

99
4
yanıtYanıtla
Ahmet Özcan:

Salondaki kameralar kadını görmüyorsa, otomatik kapının kamerası kadını nasıl gördü? Bu görüntüler üzerinde operasyon yapıldığının açık kanıtıdır.

67
14
yanıtYanıtla
UĞUR TURAN:

Kadın çok hızlıymış, beden ruhundan önce gelip gitmiş.

52
6
yanıtYanıtla
Yasemin Hallac:

Hangi hasta bekleme salonunda değilde doktorun odasında bekliyor sırasını. Güvenlik görevlisi götürmüş bide. Otobüs durağı sanki.

50
7
yanıtYanıtla
Kemal ALBAYRAK:

46 yaşındayım annemin ikizi yani teyzemi daha ayırt edemiyorum

27
4
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title