Haberler

Savaşın ayak sesleri! Ukraynalı gençler, Putin'i siper kazarak durduracağını sanıyor

Güncelleme:

Ukrayna ve Rusya arasındaki kriz sürerken, Ukraynalı gençler de olası bir Rus işgalinden korunmak için köylerinde siper kazmaya başladı. Ancak bu yöntemin, hava saldırı gücü yüksek olan Rus donanmasını durdurma konusunda başarılı olmayacağı belirtiliyor.

Ukrayna'nın NATO'ya dahil olma süreci ve Donbas'ta yaşananlar nedeniyle Rusya ile yaşadığı kriz sürüyor. Türkiye, gerilimi düşürme yönünde tavır ortaya koyarken, ABD ve Putin cephesinden gelen açıklamalar da merakla takip ediliyor. Ukrayna'da çekilen son fotoğraflar ise savaşın ayak sesleri olarak yorumlandı.

ÜZERLERİNDE AMERİKAN ÜNİFORMALARI VAR

Üzerlerinde Amerikan üniformaları olan Ukraynalı gençler sınır hattında siper kazıyor, mevzileri hazırlıyor. Gözleri ise daima ufuktaki Rus askeri pozisyonlarında.

SIĞINAK İNŞA EDİYORLAR

Sınır köyünde yaşayan 18 yaş altı çocuklar, olası bir işgale karşı köylerini korumakla görevli askerler ile birlikte çalışıyor. Askerlerin geri çekilebilmesi için pozisyonlar hazırlayan gönüllü çocuklar, aynı zamanda köydeki evlerin bodrum katlarına sığınaklar da inşa ediyor.

ASKERE DESTEK VERMEK İSTİYORLAR

Orduya gönüllü destek veren 40 civarı çocuğa, köyde kimsesiz çocuklar için kurulan merkezin başındaki bir papaz bakıyor. Papaza göre çocuklar bir savaşın ortasında kalmaktan korkuyor. Ancak gençler, yabancı basına verdikleri röportajlarda "elleri kolları bağlı oturmaktansa" askerlere destek vermeyi tercih ettiklerini söylüyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Ukrayna Rusya Nato Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (5)

Metin Yalcin:

Emperyalist liderlerin hırsları bu gençlerin ölümüne sebep olacak çok yazık ..

5
1
yanıtYanıtla
bahri urut:

guluyorlar sindi savas basladigi zaman kanlar aktigi zaman oluleri gordukleri zaman aglama hickiriklari gok yuzunu tavan olacak evde oynadigin bilgisayar oyunu benzemez gelcek savas kimsenin kimseyi tanimadigi bir doneme girer insanlar bir parca ekmem icin aglayan olur aclik insani vaf eder

5
0
yanıtYanıtla
Vasco KKK TURBO:

Amerika savaşı çok istiyor, çünkü olan etraftaki ülkelere olacak .Amerikaya birşey olmaz ama çok karlı çıkarlar .

4
0
yanıtYanıtla
uCube :

Helal olsun kardeşlere. Hiç değil Suriye - Afganistan gibi ülkelerinden kaçıp, başka yere kapak olmuyorlar. Savaş başlamadan bir yerinden tutmuşlar. ;))

3
0
yanıtYanıtla
berk Vural:

Bir bombaya bakar :)

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title