Haberler

Para kazanmak için porsukları av köpeklerine parçalatıp görüntülerini paylaştı

Güncelleme:

Av bekçisi Ryan Martin, TikTok'ta daha fazla para kazanmak için porsukları köpeklere parçalatıp kayda aldı. Görüntüleri hesabından paylaşan Martin, 5 yıl hayvan beslememe cezası ile kurtuldu.

Ryan Martin isimli adam, TikTok'ta para kazanmak için porsukları köpeklere parçalattı. O anları kayda alıp sosyal medya hesabından paylaşan Martin'e sadece 5 yıl hayvan beslememe cezası verildi.

PORSUKLARI KÖPEKLERE PARÇALATTI

Sosyal medya platformu TikTok'ta içerikler üreten Ryan Martin isimli av bekçisi, daha fazla para kazanmak için vahşi bir yönteme başvurdu. Porsukları köpeklere parçalatan Martin, o anları kayda alıp sosyal medya hesabından paylaştı.

Tiktok'ta daha fazla para kazanmak için porsukları av köpeklerine parçalattı

MAHKEME ÖDÜL GİBİ CEZA VERDİ

23 yaşındaki Martin suçlarını itiraf etmesine rağmen ne hapis ne de para cezası aldı. Mahkeme Martin'e 5 yıl hayvan beslememe ve 175 saat kamuya ücretsiz çalışma cezası verdi.

Tiktok'ta daha fazla para kazanmak için porsukları av köpeklerine parçalattıRyan Martin

"AMACIM PARA KAZANMAKTI"

Ryan Martin, av köpeklerinin vahşi hayvanları parçaladığı korkunç görüntülerin amacının maddi kazanç olduğunu itiraf etti. Martin, sadistçe hayvan zulmünden zevk alan kişiler arasında geniş bir takipçi kitlesi çekmeyi umarak, sosyal medya platformu için hayvanlara işkence içeren daha fazla içerik oluşturmayı planladığını söyledi.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Bordo Bere:

DEVAM EDIN DOGAYI YOK EDERSENIZ DENGE BOZULUNCA ODA SIZI YOK EDER GECMIS NESILLER SIZLERE DERS OLMAMIS BEKLEYIN KARANLIK GÜNLER GELECEK BIR LOKMA EKMEGE BIR YUDUM SUYA MUHTAC OLACAGINIZ GÜNLER YAKIN ALLAH SABREDER VE SONRA EN AGIR CEZAYI KESER VICDANSIZLAR SIZI

77
2
yanıtYanıtla
Aysegulll:

İnsanoğlu ne zaman ögrenecek insan olmayı ....

27
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title