Haberler

Terör Örgütü El Nusra, Halep'te Kimyasal Saldırı Düzenledi

Güncelleme:

Geçtiğimiz Salı günü, terör örgütü El Nusra, terör örgütü PYD'nin elindeki Şeyh Maksud mahallesinin batısına kimyasal silahlarla saldırdı.

Terör örgütü El Nusra ve diğer cihatçı terörist örgütler, Suriye'nin Halep kentinde terör örgütü Demokratik Birlik Partisi (PYD)'nin elindeki Şeyh Maksud mahallesine kimyasal saldırı düzenledi. Terör örgütü YPG'nin de içerisinde yer aldığı Demokratik Suriye Güçleri Halep yetkililerinden Rezan Hido, Sputnik'e yaptığı açıklamada saldırı sonucu 20 kişinin yaralandığını söyledi.

"20 KİŞİ YARALANDI"

Halep'in Şeyhmaksut mahallesine yönelik El Nusra, Ahrar'uş Şam ve Nurettin Zengi Tugayları'nın da içerisinde yer aldığı cihatçı örgütlerin saldırıları sürerken, saldırıda kimyasal silah kullanıldığı belirtildi. Sputnik'e konuşan Demokratik Suriye Güçleri Halep yetkililerinden Rezan Hido saldırıyı doğrularken, 20 kişinin yaralandığı bilgisini verdi. Hido şunları söyledi:

"SALDIRI GEÇTİĞİMİZ SALI GÜNÜ YAPILDI"

"El Nusra, Ahrar'uş Şam ve diğer cihatçı örgütler Halep'te Şeyh Maksud mahallesine yönelik saldırıda kimyasal silah kullandılar. Konuyla ilgili bir resmi açıklama da yayınladık. Bu olay geçtiğimiz Salı günü yaşandı. Yani iki gün önce terörist örgütler Şeyh Maksud mahallesinin batısına kimyasal silahlarla saldırdılar.

"YARALILAR HALEN TEDAVİ GÖRÜYOR"

Kimyasal saldırı sonucu 20 insanımız yaralandı. Yaralılar halen tedavi görüyor."

Kaynak: tr.sputniknews.com

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Demokratik Birlik Partisi el nusra Suriye şam Dünya Haberler

500

Yorumlar (34)

TERSIMEDYA:

YILLARDIR KIMYASALI RUSYYA IRAN ESAD ATIYOR

17
36
yanıtYanıtla
Geçit Yok:

ERDOGANIN ADAMLARINDA BAŞKA NE BEKLENİR Kİ?

29
6
yanıtYanıtla
MesaiMobil-IOS:

Nasıl bi kimyasal saldırı hiç bi ypg li ölmemiş, düzgün atın şu kimyasalı...

17
15
yanıtYanıtla
sec:

kurtlere inat her biji al nusra viva viva al nusra fetih ordusu cok yasa

16
16
yanıtYanıtla
HUMANIST:

Işıdı seviyorummm

6
22
yanıtYanıtla
XXX:

NUSRA MUSLUMANLARIN ONURUDUR

13
14
yanıtYanıtla
fasikmedya:

Yalan! Havan Topunu da Isid dediniz! PYD cikdi

9
15
yanıtYanıtla
harranlıMobil-ANDROID:

pyd lileri yaksinlar

12
9
yanıtYanıtla
Haha:

Arkadaslar bu örgutler turkiyeden besleniyorlar para silah kimyasal yardimi turkiyeden yapiliyor yakalanan isid nusracilar itiraf ediyor hata cogu olayin turkiye tarafindan planlanip isid rütbelileriyle yaptiriliyor ufkunuzu acin gercekleri görun miliyetcilik duygularini bir köseye koyun daha dun kki sivil kliste katletildi bu seytaniler tarafindan

10
10
yanıtYanıtla
yasin:

Nasılki akp li tsk lı teröristler şama gidip sözde namaz kılamadıysa terör çetesi akp ve tsk ya bağlı işid elnusra öso ahrar şam suriyede var olamayacak allahın izniyle

7
12
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title