Haberler

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov'un Twitter hesabı kapatıldı

Güncelleme:

ABD merkezli sosyal paylaşım sitesi Twitter, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov'un hesabını kapattı. Bu durumun sebebi bilinmezken, Twitter gelen tepkiler üzerine hesabı saatler sonra tekrar açtı.

Dışişleri Bakanı Bayramov'un paylaşımlarının neden kapatıldığına dair detaylı bilgi bulunmazken, hesap üzerinde "Hesap kapatılmıştır. Twitter, kurallara uymayan hesapları kapatır." ibaresi yer aldı.

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov'un Twitter hesabı kapatıldı

ERMENİSTAN PAYLAŞIMLARI MI SEBEP OLDU?

Bayramov'un hesabının kapatılmasına, son zamanlarda Ermenistan ile yaşanan çatışmalarla ilgili bazı paylaşımlarının sebep olmuş olabileceği düşünülüyor.

NE OLMUŞTU?

Azerbaycan ordusu, 27 Eylül'de Ermenistan'ın saldırılarına karşı başlattığı operasyonda, Dağlık Karabağ'daki 4 kent merkezi, 3 kasaba ve 200 civarında köy ile bazı önemli tepeleri Ermenistan'ın işgalinden kurtarmıştı.

Öte yandan sabah saatlerinde Ceyhun Bayramov'un Twitter hesabı yeniden açıldı. Bayramov'dan konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Kaynak: AA / Dünya

Mevlüt Çavuşoğlu Azerbaycan Twitter Ceyhun Haberler

500

Yorumlar (29)

AlpTuna:

Gavura helal olsun. Birine saldırı olunca nasıl da hepsi tek yürek oluyor. Biz ne yaptık birken bine bölündük. Düşen müslümana bir tekme de biz vurduk. Vay ki ne vay....

10
29
yanıtYanıtla
KARLI DAĞ:

Biz düşen bırak müslümana kimseye tekme atmayız. Türk'' e düşman olmayacaksın. Hani bundan daha 100 sene önce Abdulhamit Han, Müslümanların Halifesiyken, Suud ve sülalesi neden halifelerini, İngilizlerle birleşerek sırtından hançerledi. Bunu bir düşünmek lazım. Suud ve sülaleleri hala aynı oyunları oynuyor. Onlarda müslüman öyle mi?

yanıt28
yanıt2
KARLIDAGA CEVAP:

Müslümanlık terör içinde ne Abdülhamiti ne hanı sen günümüze bak bak körmüsün bütün İslam ülkeleri senin kafada gidenlerin hepsi terör sefalet cinayet şebekesine dönmüş İslam sefalet içinde günümüzün gercegi tarihi budur körmüsün İslam demek Suud demek arap demek tek gercek budur

yanıt1
yanıt4
insanlıktan nasibini almamışlar:

EVEETTT şimdilerde twitter sloganı HEPİMİZ ERMENİYİZ HEPİMİZ ERMENİYİZ, , , , anlayamadığım yada anlamak istediğim şu ; yahu bu ermeniler Karabağ''ı işgal ettikleri zaman çoluk çocuk yaşlı demeden binlerce insanı katlettiler bunlar yani twitterciler yada ABD basını nerelerdeydiler ki ? bu twitterın en büyük hissedarları ermeniler başka izahı yok çünkü varlıklı zengin ne kadar ermeni varsa 2 yüzlü ABD de tıpkı şu her gün magazin sayfalrından eksik olmayan kardaşyanlar gibi

31
3
yanıtYanıtla
asil:

1 cahil cocuk once tarihi oku sonra yaz ermeniler isgal etmedi tarihlerdir ordalar 2 coluk cocuk yasli demeden sumgaitte azeriler ermenileri kestiler simdi de pis propagandalirini devam ettiriyorlar cahiller de inaniyor dogruysan insansan arastir

yanıt3
yanıt10
adem:

asil ermenisin sanırım ama burasıda Turkıye Azerbaycanda Turkundur ermenılerı kesmısler ya yapanların elını operım. . . . .

yanıt1
yanıt0
Sadez:

ermeniler sadece bir SİNEK kalb bulandirir

26
3
yanıtYanıtla
BİRİSİ:

Din ticareti yapan insanlıgı kana bulayan araplardan bahset ermenilere iftira atma

yanıt4
yanıt22
FETHİ BEY:

Kalbi bulandıran insanlıgı kan ve terör içinde bırakan araplar ve peşinden giden insanlık düşmanlarıdır

yanıt3
yanıt1
Yigit:

Araptan, irandan Turke, Azeriye dost olmaz.Iran azerbaycanlilarindan baska. Onlar bizden.

21
2
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title