Haberler

Seyir halindeki aracın tekeri, yandaki otomobile çarptı! Sonrası korkunç

Güncelleme:

ABD'de yaşanan kaza görenleri hayrete düşürdü. Seyir halindeki aracın tekeri diğere araca çarptı. Otomobil çarpmanın etkisiyle metrelerce havalanıp yere çakıldı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde Los Angeles'de bulunanChatsworth karayolunda inanılmaz bir kaza yaşandı. Siyah marka bir otomobil seyir halindeyken yanında geçen aracın tekerleği yerinden çıkıp otomobile çaprtı. Çarpmanın etkisi ile otomobil 3 metre havalanıp yere çakıldı.

FİLM SAHNESİ GİBİ

İlginç kazada otomobilde bulunan kişiler hafif yaralandı. Görünmez kazanın videosu sosyal medyada paylaşıldıktan kısa süre sonra milyonlarca kişi tarafından izlendi. Bazı sosyal medya kullanıcıları, kazanın bir film sahnesini anımsattığını söyledi.

Seyir halindeki aracın tekeri, yandaki otomobile çarptı! Sonrası korkunç

Seyir halindeki aracın tekeri, yandaki otomobile çarptı! Sonrası korkunç

Seyir halindeki aracın tekeri, yandaki otomobile çarptı! Sonrası korkunç

Zehra Yaşık
Haberler.com - Dünya

Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (5)

Güray Dilli :

Ön ve arkadaki emniyet kemerlerinin önemi bir kez daha ortaya çıkıyor

79
0
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Ecel geldimi ne zaman nerede nasıl geleceği belli olmuyor değil mi.. film sahnesi yapsan, bu zamanlamayı tutturamazsın...

4
3
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

FIRLAYAN ÖN TEKERLEK BÜYÜK OLDUGU ICIN SIYAH VE KÜCÜK OLAN ARABANIN ÖNDEN ALTINA GIREREK HAVAYA FIRLAMASINI SAGLIYO. INANILMAZ BIR OLAY !

2
3
yanıtYanıtla
zırzop:

kamera olmasa inanmaz kimse

3
0
yanıtYanıtla
Yalçın KIZMAZ:

Tekerlek hırsını alamayıp dönüp bir daha vuruyor büyük geçmiş olsun kurgu yada film sahnesi gibi ama şu bi gerçek hayatta insanın başına herşey gelebilir.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title