Haberler

Saraya resmi törenle metres alan Kralın annesi: Oğlum biraz zamparadır

Güncelleme:

Tayland Kralı Maha Vajiralangkorn, Kraliçenin de hazır bulunduğu bir törenle eski bir hemşireyi resmi metresi olarak ilan etmişti. Kralın annesinin 1982'de "Oğlum biraz zamparadır" açıklamasını yaptığı ortaya çıktı.

Tayland Kralı Maha Vajiralangkorn, geçen Pazar günü dördüncü evliliğinin 3. ayında eşi Kraliçe Suthida'ın da hazır bulunduğu bir törenle 67. yaş günü kutlamasında eski bir hemşireyi resmi metresi olarak ilan etti. Daha önce 3 kere evlenen Tayland'ın eksantrik Kralı Maha Vajiralangkorn'ın önceki metresinden de 4 oğlu bir kızı vardı.

Kral, uzun süre sevgilisi olan 34 yaşındaki Sineenat Wongvajirapakdi'yi önünde sürünerek yatar vaziyette dini bir törenle yüzüne su atıp kutsadı ve resmen metresi olduğunu ilan etti.

Saraya resmi törenle metres alan Kralın annesi: Oğlum biraz zamparadırKral Vajiralongkorn ve resmi metresi Wongvajirapakdi imza töreninde

RESMİ METRES ATAMA TÖRENİNDE KARISI HAZIR BULUNDU

Kral Vajiralongkorn, televizyondan canlı yayınlanan resmi metres atama töreninde, metresinin yüzünü kutsal suyla yıkarken yeni karısı Kraliçe Suthida hiçbir tepki göstermedi. Kral Vajiralongkorn dördüncü karısı eski hostes Suthida Tidjai'yı da 2014 yılında özel koruma komutan yardımcısı yapmış 2016 yılında da tüm general rütbesi vermişti.

Kral, resmi metres atama törenini, dördüncü evliliğinin üzerinden üç ay sonra gerçekleştirdi.

Saraya resmi törenle metres alan Kralın annesi: Oğlum biraz zamparadırKral Vajiralongkorn ve 3. eşi Kraliçe Suthida

KRALIN ANNESİ: OĞLUM BİRAZ ZAMPARADIR

Daha önce 3 kere evlenen Tayland Kralı Vajiralongkorn'ın evlilikleri kadınlara olan düşkünlüğü sebebiyle bitmişti. Anne Kraliçe Sirikit'in oğlunu 'zampara' olarak nitelendirdiği ortaya çıktı.

Sirikit, 1982'de ABD'ye yaptığı bir ziyarette, "Oğlum veliaht prens biraz Don Juan'dır. İyi bir öğrencidir, iyi bir çocuktur fakat kadınlar onu ilginç buluyor, o kadınları daha ilginç buluyor. Oğlum biraz zamparadır" dedi.

GEÇMİŞTE DE KARISI VE METRESİYLE BİRLİKTE YAŞAMIŞTI

Kral Vajiralongkorn ilk evliliğini 1977'de kuzeni Princess Soamsawali Kitiyakara ile yaptı. Bu evliliklerinden kızları Bajrakitiyabha doğdu. O zaman veliaht Pres olan Vajiralongkorn'un metresi Yuvadhida Polpraserth'den 4 oğlu ve bir kızı vardı. Prenses Soamsawali Kitiyakara, metresine rağmen prensten ayrılmak istemediği için hepsi birlikte yaşadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Maha Vajiralongkorn Tayland Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title