Haberler

Putin ne yapmaya çalışıyor? Rus tankları Sovyetler Birliği bayrakları ile Ukrayna'da

Güncelleme:

Rus ordusu bütün gücüyle Ukrayna içlerine doğru ilerlerken güvenlik kameralarına ilginç bir görüntü takıldı. Kısa sürede sosyal medyada da hızla yayılan videoda Ukrayna topraklarına giren bazı Rus tanklarının bazı Rus tanklarının Sovyetler Birliği bayrağı taşıdığı görüldü.

Dün sabah saatlerinde Devlet Başkanı Putin'in talimatıyla Rus ordusu, Ukrayna'ya girmeye başladı. Rus ordusu, resmi olarak tanıdığı ayrılıkçı gruplar ile Ukrayna ordusuna ait kritik bölgeleri alırken, Rusya'dan Ukrayna'ya askeri sevkiyatlar devam ediyor.

RUS TANKLARI SOVYETLER BİRLİĞİ BAYRAKLARIYLA YOL ALIYOR

Başkent Kiev'i ele geçirerek savaşı erken bitirmeye çalışan Rus ordusu, Kiev'i kuzey ve güneyden kuşatmaya devam ediyor. BMD-4 ve NONA tanklarının yanı sıra BTR-D zırhlı personel taşıyıcılarının bulunduğu Rus konvoyunda bazı tankların Sovyetler Birliği bayrağı taşıdığı görüldü. Tankların video görüntüleri sosyal medyada hızla yayılırken, askeri uzmanlar konvoyda jammerların (sinyal engelleyici cihaz) da olduğunu söylüyor.

Putin ne yapmaya çalışıyor? Rus tankları Sovyetler Birliği bayrakları ile Ukrayna'da

KİEV'DE PATLAMA SESLERİ DUYULUYOR

Bu sabah ise Ukrayna'nın başkenti Kiev'de patlama sesleri duyuldu. Sokağa çıkma yasağı ilan edilen Başkent'te sivillerin yaşadığı binaların da bombalandığı öğrenildi. Dün de Kiev'de çok sayıda patlama meydana gelirken kentte sirenler çalmıştı. Bazı siviller kenti terk etmeye çalışırken bazıları da metro istasyonları ve evlerinin bodrumlarına sığınmış, banka ve eczane önlerinde kuyruklar oluşmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Donetsk Halk Cumhuriyeti Ukrayna Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500

Yorumlar (3)

Aircraft Maintenance Technician:

Yani, sıradaki Azerbaycan...!

3
4
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ruslarin tanklarina rus bayragi degilde ABD bayragimi takmalari gerekirdi?

2
5
yanıtYanıtla
Aircraft Maintenance Technician:

Rus bayrağında orak çekiç mi var zeki.

yanıt5
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title