Haberler

Putin'in Zafer Günü töreninde bacaklarını battaniye ile gizlediği görüntü hastalık iddialarını güçlendirdi

Güncelleme:

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde 75 gün geride kalırken, bugün Kızıl Meydan'da gerçekleşen Zafer Günü kutlamalarına katılan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in görüntüsü hasta olduğu iddialarını iyiden iyiye güçlendirdi. Kutlamalar sırasında bacaklarını battaniye ile gizleyen Putin'in yüzünün de aşırı derecede şişkin olduğu canlı yayına da net bir şekilde yansıdı.

Hakkında Parkinson ve kanser ile mücadele ettiği iddiaları ortaya atılan Rusya Devlet Başkanı Viladimir Putin'in, zafer günü kutlamalarında bacaklarını battaniye ile gizlemesi hakkında hastalık iddialarını güçlendirdi.

YÜZÜ DE AŞIRI DERECE ŞİŞKİNDİ

Ukrayna'daki gelişmeleri takip etmek için Ukrayna'da bulunan gazeteci John Sweeney, tören sırasında Putin'in aşırı derece güçsüz göründüğünü, yüzünün ise aşırı derece şişkin olduğunu söylediği bir tweet attı.

Putin'in Zafer Günü töreninde bacaklarını battaniye ile gizlediği görüntü hastalık iddialarını güçlendirdi

"PUTİN AYAKTA DURAMAYACAK KADAR ZAYIFTI"

Başka bir Twitter kullanıcısı Wallis Weaver de tören boyunca Putin'i dikkatli bir şekilde izlediğini, Putin'in ayakta duramayacak kadar zayıf, yüzünün şişik ve mutsuz göründüğünü söyledi.

Putin'in Zafer Günü töreninde bacaklarını battaniye ile gizlediği görüntü hastalık iddialarını güçlendirdi

KANSER HASTALIĞI NEDENİYLE AMELİYAT OLACAĞI DA İDDİALAR ARASINDA

Rusya'da bir Telegram grubunda geçen ay yapılan açıklamada Putin'inin kısa süre içinde kanser hastalığı nedeniyle ameliyat olacağı ve bir süre ortalıkta görünmeyeceği iddia edildi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Vladimir Zelenskiy Vladimir Putin Moskova Rusya Kiev Haberler

500

Yorumlar (11)

Narter Nart:

İnşallah. İnşallah... Hayırlı haberi tez bekliyoruz. İnsanlığın selameti için. Demokratik Rusya' yı görmek; herkesi sevindirir.

28
22
yanıtYanıtla
umurka 06:

Bundan sonra gelecek olanın demokratik biri kişi olacağını mı düşünüyorsun?? Rusyada Batı Demokrasisi geleneği hiç olmadı ki! Gelecek olan da bunun benzeri olacak emin ol!

yanıt8
yanıt5
Hayri :

emperyaller yine binlerce insanın ölmesini göze alarak hedefe ulaşma planlarını uyguluyorlar amaç putini dize getirmek ve coğrafyayı istedikleri gibi dizayn etmek kaç milyon insan ölmüş onların hiç bir zaman umurunda olmaz

31
10
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Katilleri karıştırdın. savaşı çıkaran da başkasının toprağını işgal eden de putidir. Ukrayna kendisini savunuyor. Ukrayna özgür iradesi ile...

yanıt15
yanıt12
Hayri :

Narter Nart: sen heralde ukraynalısın çünkü okuduğunu anlamadan veya okuyamadan içinden geçenleri cevap olarak yazmışssın

yanıt4
yanıt6
Narter Nart:

Hayri: ''amaç putini dize getirmek ve coğrafyayı istedikleri gibi dizayn etmek''. Okuduğumu anladım. onaylıyorum. Dünyayı dize getirmek isteyen puti. Çünkü kgb ve sovyet takıntıları var. İmparatorluk istiyor. Dünyayı yeniden dizayn etmek istiyor. NAH eder.

yanıt8
yanıt8
vatandaş rıza:

kuzeykore lideri icinde yok dışarı cıkmıyor yok zayıfladı yok şişmanladı yok amliyat oldu yok kardeşi yerine gecti diy diye aradan 15 sene gecti adam zayıfladı jılet gibi oldu şimdi bunda Allah güc kuvvet bbrsin düşmanlarına karşı ülkesini savunuyor

18
12
yanıtYanıtla
murat ilhan:

Ulan adam kafir imkan olsa bizi bir karış suda boğarlar. Rabbim tüm kafirlerin belasını acı acı versin.

yanıt8
yanıt10
Ali Kılıç:

Romatizma adam abartmayın

17
1
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Ukrayna'ya operasyon çekiyor Rusya. Bir de savaş ilan ederse , düşüncesi bile kötü

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title