Haberler

Oyun mu gerçek mi kimse anlamadı! Ukrayna cephesinden gelen görüntü gündem yarattı

Güncelleme:

Rusya'nın Ukrayna'ya 24 Şubat'ta başlattığı işgal hız kesmeden devam ederken, savaş hattından neredeyse her gün birbirinden ilginç görüntüler geliyor. İnternete düşen son video ise izleyenlerin kafasını iyiden iyiye karıştırdı. Oyun mu gerçek mi olduğu henüz belli olmayan görüntülerde, üzeri silahlarla donatılmış bir cipten atılan roket konvoy halindeki tankların aynı anda infilak etmesine neden olurken, cipin devamında ise üzerindeki makineli tüfekle ateş etmeye devam ettiği görülüyor.

Rusya, Ukrayna'yı işgaline son sürat devam ederken, savaşta bilanço da her geçen gün artıyor. Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, savaşın başından bu yana toplam 35 bin 450 askerini kaybettiğini duyururken, Rus ordusunun son bir günde 200 asker, 4 insansız hava aracı, 5 tank, 3 top, 3 roketatar, 16 zırhlı aracı, 3 seyir füzesi ile 1 hava savunma sistemini kaybettiği belirtildi.

TEK BİR FÜZEYLE TANKLARIN HEPSİNİ YERLE BİR ETTİ

Öte yandan savaş hattından da birbirinden ilginç görüntüler gelmeye devam ediyor. Cephede çekildiği iddia edilen bir videoda, çalıların arasından fırlayarak gelen ve üst düzey silahlarla donatılmış bir araçtan fırlatılan tek bir füze ile konvoy halinde hareket eden 5-6 tankın aynı anda infilak ettiği görüntüler yer aldı.

OYUN MU YOKSA GERÇEK Mİ?

Aracın üzerine monte edilen makineli tüfeğin dumanlar yükselen tankları küle çevirmesi ise saniyeler içinde gerçekleşti. İnternete düşen ve Ukrayna cephesinde kaydedildiği iddia edilen video izleyenlerin ise kafasını karıştırdı. Oyun mu yoksa gerçek mi olduğu henüz tam olarak bilinmeyen video için yorum yapan bazı internet kullanıcıları görüntülerde bazı noktalarda mouse işareti çıktığını belirtip, bunun bir oyun videosu olduğu yönünde görüş belirtti. Bazı kullanıcılar ise görüntülerin oyun olamayacak kadar gerçek olduğu görüşünde.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Sosyal Medya Ukrayna Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (2)

İlhan bal:

Oyun olduğu AP açık ortada

46
7
yanıtYanıtla
Mustafa ESMER:

Muhtemelen bir oyundan alıntı veya kurgu. Malkocoglunun bir okla 20 bizans askerini öldürmesi gibi birşey olmuş:)

10
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title