Haberler

Metroda utanç veren anlar! İki bacağını açıp cinsel organını çeken kadına tepki çığ gibi

Güncelleme:

Çin'deki bir metroda utanç verici anlar yaşandı. İsmi Liu olarak açıklanan kadın, metroda yolculuk yaptığı sırada bacaklarını açarak, Instagram üzerinden takipçilerine canlı yayın yaptı. Olayın duyulmasının ardından büyük tepki gösterilen kadın, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çin'in Huazhou kentindeki bir metroda kaydedilen görüntüler, ülkede tepkilere neden oldu. İsmi Liu olarak açıklanan 38 yaşındaki kadın, metroda yolculuk yaptığı sırada etrafındaki insanlara aldırmadan iki bacağını açarak Instagram hesabından canlı yayın yapmaya başladı. Takipçilerine cinsel organını gösteren kadın, daha sonra yayını sonlandırdı.

HEDİYE ALMALARINI İSTEDİ

Liu isimli kadının, yayını izleyen takipçilerinden de bir isteği oldu. Kadın, takipçilerinden kendisine hediye almalarını talep etti. Canlı yayın kısa sürede çok sayıda kişi tarafından izlenirken, metrodaki görevlilerin kamera kayıtlarını izleyip, harekete geçmesinin ardından devreye polis ekipleri girdi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Liu isimli kadın, polis tarafından gözaltına alındı. "Cinsel içerikli reklam yapmak" ve "İnternette cinsel içerikli ürün satma" suçundan hakkında işlem başlatılan kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çinli vatandaşlar da kadının tutuklanmasına destek verirken, toplum ahlakına aykırı bu tür hareketlerin cezasız kalmaması talebinde bulundular.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Instagram Cinsellik Dünya Haberler

500

Yorumlar (9)

Yasin Bozkurt:

Gel bizim ülkemize burda kadın ne yaparsa yapsın kadın haklarına dir dev let dahi bişey yapamıyor sosyal medyada anın da tepki gösteriliyor herşey düzelir

299
182
yanıtYanıtla
Altmış Bir :

Türkiye'de böyle bir olaya mı şahit oldun da konuşuyorsun?

yanıt165
yanıt132
Nurdan Yıldız:

Geri tıp, ülkeyi, kadınları kötüle de ne yalan uydurursan uydur.

yanıt22
yanıt11
sincap sincap:

Helal olsun cine bizdede bi orasını açmayıp her türlü hayasizligi yapan var ancak kimse ses çıkarmıyor sözde müslüman ülkeyiz cin sizi tekrardan teprik ederim örnek davranış sergilemişsiniz ????

281
66
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

Müslüman ülke mi? laik ülke mi? müslüman görünümlü haçlı kafalıların ülkesi mi?

204
130
yanıtYanıtla
quantum :

he he o dediğinden

yanıt30
yanıt29
Kemal Polat:

Nerdesin Ya Erken Seçim

64
88
yanıtYanıtla
Yasar Kose:

Burada Amerikan İngiliz Fransız yani dünyayı sömüren insanlara karşı savaşan bir topluluk gelmesi en büyük dileğimiz bu şarkıcılar ulke işgal altında iken insanlara Amerika yani şeytandan akıl alan bir ülkenin yanında olan zavallılar.idi.islamdan başka kurtuluş yolu yoktur.

76
55
yanıtYanıtla
Dravid zwezda:

O zaman afganistanına islamına git hadi koş

yanıt78
yanıt115
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title