Haberler

Lise Öğrencisi, Filistin'e Destek İçin CIA Başkanı'nın Mailini Hackledi

Güncelleme:

ABD'de yaşayan lise öğrencisi, Filistin'e destek olmak için CIA Başkanı John Brennan'ın işle ilgili bazı dosyalarını depoladığı kişisel mail hesabını hackledi.

ABD'de yaşayan lise öğrencisi ülkenin kritik dış politikası ve Filistin'e destek olmak için Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatı (CIA) Başkanı John Brennan'ın işle ilgili bazı dosyaları depoladığı kişisel mail hesabını hackledi.

"GİZLİ BELGEYE ERİŞİM YOK"

Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatı (CIA) Başkanı John Brennan'ın işle ilgili bazı dosyaları depoladığı ve AOL internet sağlayıcısı üzerinden erişim sağladığı kişisel mail hesabı, bir lise öğrencisi tarafından hacklendi.

CIA'nın olaydan haberdar olduğu belirtilirken, konunun yetkili makamlara iletildiği ve şu ana kadar herhangi bir gizli belgeye erişilmediği bildirildi.

"ŞİFREYİ ELE GEÇİRDİM"

Liseli hacker ise Brennan'ın mail adresinin ABD'nin kritik dış politikası nedeniyle ve Filistin'e destek olmak için hacklediğini ifade ederek, oldukça basit bir taktik kullandığını söyledi.

İsmini açıklamayan lise öğrencisi bilgilerini elde ettiği Brennan'ın AOL internet sağlayıcısı üzerinden CIA Başkanının kullandığı şifreyi ele geçirdiğini dile getirerek, Brennan'ın güvenlik izni için hazırladığı 47 sayfalık başvurusuna da erişim sağladığını sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

John Brennan Filistin Dünya Haberler

500

Yorumlar (2)

ok:

CIA başkanı Yahudi kökenli akılı adam nasıl olmuş cok basıt. cozüm örenci Köşeyi döner anında CIA iş teklif etmiştir hahahah

0
0
yanıtYanıtla
dingil !:

yaptığın espri değil nesine gülüyon.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title