Haberler

Hayvanların gözünü oyan gizemli yaratık kameraya yakalandı! Köylünün gözüne uyku girmiyor

Güncelleme:

Hayvanların kanını emerek öldüren ve vampirlere benzer mitolojik bir yaratık olan Chupacabra'nın, bir dizi hayvanın ölümüne neden olduğundan endişe ediliyor. Bolivya'nın Oruro kentinde çekilen drone görüntüleri, açık bir alanda yürüyen koyu renkte, iki bacaklı bir varlığı gösteriyor.

Video, bölgede birkaç inek, lama ve alpakanın ölü bulunmasının hemen ardından filme alındı. Hayvanların garip yaraları, insanları, hayvanların kanını emdiğine inanılan, "Keçi-Emici" olarak da bilinen mitolojik bir yaratık olan Chupacabra'nın eseri olduğuna inandırdı.

HAYVANLARIN BOYNUNDAKİ YARALAR YARATIĞI İŞARET EDİYOR

Efsaneye göre, şeytan gibi bir yaratık olan Chupacabra, hayvanların kanını içer. İnsanlar, hayvanların boyunlarındaki yaralar nedeniyle ölümlerden bu yaratığın sorumlu olduğundan korkuyor. Buna karşılık, yerel çiftçilerin hayvanlarından uzak tutmak için etraflarına çitler diktiği bildiriliyor.

Koyu renkli ve 2 bacaklı! Tarlada drone'a yakalandı, köylünün gözüne uyku girmiyor

KOÇUN ÖLÜM ŞEKLİ ÜRKÜTTÜ

Geçen ay, Meksika'da bir koçun ölümü de Chupacabra'ya yüklenmişti. Ölü hayvan, Meksika'nın Cancún tatil beldesinin 25 mil batısındaki Leona Vicario adlı bir köyde bulundu. Yaraları olan beyaz koç, yerde bir taşın üzerinde yatarken bulundu. Bazı sakinlerin hayvanın ölümünün nedeninin bir vahşi kedi olabileceğini düşünmesine rağmen, birçok kişi gizemli ısırık izleri nedeniyle bunu "Keçi-Emici"ye atfetti.

Koyu renkli ve 2 bacaklı! Tarlada drone'a yakalandı, köylünün gözüne uyku girmiyor

"BEYİN YİYEN BİR GECE KUŞU OLDUĞU SÖYLENİYOR"

Bölge sakini olan Elvira, "Jaguarundiler genellikle yumuşak parçaları, gözleri ve dili yerler. O hayvan ya da benzer bir şekilde davranan başka bir hayvan olabilir." dedi. Bir başka bir kişi ise, "Bana, gözlerini ve dilini kaybeden ve sonra bulunan kaşifler hakkındaki bir belgeseli hatırlatıyor." dedi. Abdiel ise şunları söyledi: "Köyümüzde, yıllardır, beyin yiyen bir gece kuşu olduğu söyleniyor. Köyümüzde ona Xnuc diyoruz."

Koyu renkli ve 2 bacaklı! Tarlada drone'a yakalandı, köylünün gözüne uyku girmiyor

Bu yaratıklar ilk olarak 1995'te, Porto Riko'da bildirilmişti, yerliler onu keçi ve koyun gibi evcil hayvanların ölümünden sorumlu tutmuştu.

Koyu renkli ve 2 bacaklı! Tarlada drone'a yakalandı, köylünün gözüne uyku girmiyor

Zehra Yaşık
Haberler.com - Dünya

Bolivya Dizi Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (16)

Resul Çelik:

Chupacabra iki ayaklı değil dört ayaklıdır. Fotoğrafta ki olsa olsa kanguru olur. Dronela çekiyorlar ama ne hikmetse ya hu bu nasıl bişey deyip yakın çekim yapmıyorlar.

176
9
yanıtYanıtla
bekir yapici:

o zaman haber olmaz

yanıt0
yanıt0
erman genç :

Çocukluğumuzda aynı bu hayvandan köyde tarladayken etrafımı sardı 3 tanesi sene 90 yerden aldığım toprakları gözlerine attım sonra tek tek boğuştum ve ordan kaçtım ne günlerdi

83
35
yanıtYanıtla
MURAT DİNCEL :

ziyaaaaa :)

yanıt4
yanıt0
Mustafa Usta:

Anlat anlat heyecanlı oluyor.Buldun saftirikleri ...

yanıt1
yanıt0
Erkan Bayatlı:

Yakın çekime bakıldığında adamın biri tarlanın ortasında hacet gideriyor gibi duruyor

112
5
yanıtYanıtla
TT:

Sadece hacet değilde tarlaya yazı yazıyor sanki.Toza bakılırsa hareket halinde...

yanıt1
yanıt1
Adem Akkaya:

Ikınmanin şiddetinden toz kalkmis yerden hey maşallah

yanıt5
yanıt2
Dr.Kimbel:

Resimi biraz büyük ceker insan ya bu bolivyalilarda cok alem

83
4
yanıtYanıtla
mesut:

Marsta tarla bulundu ve tarlayı eken uzaylı diye haber yapılsa daha çok insan inanır :)

57
7
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title