Haberler

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

Güncelleme:

İsrail ordusu Refah'ta Filistinlilerin barındığı çadır kampına yeni bir saldırı düzenledi. Filistin Sağlık Bakanlığı, saldırı sonucunda en az 21 kişinin hayatını kaybettiğini, onlarca kişinin ise yaralandığını duyurdu.

İsrail ordusunun Refah saldırıları uluslararası tepkilere rağmen hız kesmeden devam ediyor. Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in yine Refah'ın batısında El-Mevasi bölgesinde yerlerinden edilmiş kişilerin barındığı çadırların bulunduğu bölgeye saldırı düzenlediğini, saldırı sonucunda 21 Filistinlinin hayatını kaybettiğini ve onlarca kişinin de yaralandığını açıkladı.

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İSRAİL 2 GÜN ÖNCE DE SALDIRMIŞTI

İsrail savaş uçakları, 26 Mayıs gecesi Uluslararası Adalet Divanı'nın saldırıların durdurulması yönündeki kararlarına rağmen Refah'ın kuzeybatısında yerinden edilmiş Filistinlilerin kaldığı çadırları bombalamıştı.

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

Saldırı sonucunda 45 kişi hayatını kaybederken Refah operasyonunun eskisinden de daha yoğun bir şekilde sürmesi uluslararası tepkilere neden olmuştu. İsrail Başbakanı Netanyahu ise saldırıyı "trajik bir hata" olarak niteleyerek soruşturma başlatıldığını söylemişti.

7 EKİM'DEN BU YANA 36 BİN FİLİSTİNLİ KATLEDİLDİ

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 15 bin 239'u çocuk, 10 bin 93'ü kadın olmak üzere 36 bin 96 Filistinli öldürüldü, 81 bin 136 kişi yaralandı.

İsrail'in bombardımanıyla yıkılan yapıların enkazında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken İsrail, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumlarını hedef almaya devam ediyor.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

Sağlık Bakanlığı Filistin İsrail Masum Refah Savaş ve Çatışma Politika Dünya Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (57)

İSKOÇYALI:

Dün Nazilerin Yahudilere yaptığını Yahudiler bugün Filistinlilere yapıyor. İşin üzücü tarafı bir avuç insandan başka kimse Filistin de katledilen çocuklara, bebeklere, insanlara üzülmüyor, sözde Müslüman liderler dahil.

544
7
yanıtYanıtla
VEFA:

Savaşı kazanacağınız büyük ölçüde önceden belli ise kimse doğrudan sizi karşına alıp savaşmak istemez. Belki suret-i haktan görünmek için derde deva olmayan ufak tefek tepkiler verebilirler. Savaş dile kolay çok zor iş yaşamadan anlaşılmaz.

yanıt28
yanıt15
Özcan Özcan:

ben daha çok kendi kendi askerimne 1917 de ingilizle iş birliği yapıp filistinliler tarafından katledilen atalarıma üzülüyorum.

yanıt23
yanıt98
Sefa:

bi tarafta özcan bi tarafta vefa bunların ikisini üstüste koycan.

yanıt46
yanıt10
Özcan Özcan:

sefa,Sen gibi düşünmek zorunda değilim ben.Katliamı elbette onaylamıyorum ben de üzülüyorum sen gibi kuru sıkı değilim elden bir şey gelmiyor burada yazmak dışında ne halta yararsın?yüreğin varsa gidersin mısıra oradan geçersin sınırdan gazzeye

yanıt15
yanıt40
Sefa:

annnnanın selamı vardı kudusten.sanada gelecem.

yanıt21
yanıt14
Siranuş Nermer:

müslüman liderler ğnlü topcuları ithal nasıl ederiz onun peşindeler ??

yanıt17
yanıt0
Molla Kasim:

Dünya liderleri sessiz kalırken, dünya hakları insanlık için mücadele veriyor, insanlık nereye gidiyor.. hala arada çıkmış bazıları o olmasaydı böyle olurdu diyor, ya hu ölenler bebek!!! çocuk!!! bunları yakanların kim olduğunu hala tartışıyormuyuz!

yanıt9
yanıt1
YalancıSavar:

Nazilerin yapma sebebi neydi? İSrail 1949'da kuruldu. Yani Osmanlı sonrası Filisitn e yahudi götürmeediler. bu yüzden Avrupaki bütün yahudilerikaçırtıp Filisitin e gitmesi için yapılan bir operasyondu o... Yahdui davası için yaşamayan yahdui ölsün dediler ve Hitlerin eliyle bunu yaptılar. Adolf Hitler de Viyada bir yahudi mahallesinde büyüdü.

yanıt0
yanıt0
Ziya Göre:

İlk saldırıyı Filistin adına hamas terör örgütü yapmıştı. Filistin de terör örgütünün kökünü kurutuyor. Türkiye gibi terörizme hoşgörülü davranmayıp kökten çözüm yoluna gidiyor.

17
276
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title