Haberler

Tel Aviv'de İsrailli esirlerin ailelerine polisten sert müdahale

Güncelleme:

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de, Hamas'ın elinde esir bulunan kişilerin aileleri bir kez daha sokaklara döküldü. Protestoculara İsrail polisinin müdahalesi sert oldu. Çok sayıda kişi polis müdahalesi sonucu yaralanırken, protestocular, "Utanın" diye bağırdı.

Hamas'ın 7 Ekim'deki saldırısına karşılık verme bahanesiyle İsrail'in başlattığı saldırılarda yaklaşık 40 bin Filistinli hayatını kaybederken halen Hamas'ın elinde İsrailli esirler bulunuyor. 7 aydır süren ve katliama dönüşen saldırılar sonunda İsraillileri de sokaklara döktü.

PROTESTOCULARA POLİSTEN SERT MÜDAHALE

Ülkede savaş karşıtı olan grupların yanında ailesi Hamas tarafından esir alınan kişilerin de içlerinde bulunduğu protestocular Netanyahu'nun politikalarına tepki gösterdi. Ellerinde rehin alınmış kişilerin fotoğraflarını taşıyan İsrailliler, polisin sert müdahalesiyle karşılaştı.

İsrail'de savaş karşıtı protestolara polisten sert müdahale

"UTANIN" SESLERİ YÜKSELDİ

Polisin sert müdahalesi sonrası protestocular, çıkan olaylar nedeniyle polislere "Utanın" diye bağırdı. Bir rehine yakını mum yakmaya çalışırken polisin buna izin vermemesi üzerine ortam bir süreliğine gerildi. Rehine yakını daha sonra "Ailemi geri istiyorum." dedi.

NE OLMUŞTU?

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, "Filistinlilere ve başta Mescid-i Aksa olmak üzere kutsal değerlere yönelik sürekli ihlallere karşılık verme" gerekçesiyle İsrail'e 7 Ekim 2023'te kapsamlı saldırı düzenledi. İsrail, bu saldırılarda 1200 İsraillinin öldüğünü, 5 bin 132 kişinin de yaralandığını açıkladı. İsrail'in başlattığı saldırılardaysa 40 bine yakın Filistinli hayatını kaybetti.

İsrail'de savaş karşıtı protestolara polisten sert müdahale

Haberler.com / Selahattin Demirel - Dünya

Tel Aviv Hükümet İsrail İnsan Hakları 3.Sayfa Politika Dünya Haberler

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500

Yorumlar (14)

Mustafa Geldigitti:

"Hamas, İsrail'e 7 Ekim 2023'te kapsamlı saldırı düzenledi. İsrail, bu saldırılarda 1200 İsraillinin öldüğünü, 5 bin 132 kişinin de yaralandığını açıkladı. İsrail'in başlattığı saldırılardaysa 40 bine yakın Filistinli hayatını kaybetti." Filler tepişiyor çimenler eziliyor. Olan kadın, erkek, yaşlı, genç, çocuk sivil Filistin halkına oluyor. Bu zulüm artık bir son bulmalı.

78
17
yanıtYanıtla
suleyman altıntaş:

Hamas yanlış yaptı. İlk kurşunu sıkan oldu. İsrail'de eline geçen büyük kozu kullanıyor. Diyeceksin ki filistin halkı yıllardır savaşıyor. O zaman bende derim ki kendi düşen ağlamaz. Hamas o saldırıyı başlatırken heralde bu katliamı göze almıştır. Hamas'ın bu savaşı kazanamayacağını sokakta 5 yaşındaki çocuğa sorsan bilir. Hamas büyük devletlerden açık destek almadan bu işe girişmemeliydi. Açık destek alamıyorsa da saldırıyı yapmamalıydı. Dediğin gibi şimdi olan garibanlara oluyor.

yanıt39
yanıt89
Mustafa Geldigitti:

suleyman altıntaş: İsrail bir terör devletidir. Bu herkes tarafından bilinen bir gerçek ama herkes de şunu bilmeli: HAMAS da bir terör örgütüdür. Bu da bir gerçek.

yanıt30
yanıt101
süleyman üstün:

geldi gitci senin

yanıt36
yanıt9
Mustafa Geldigitti:

süleyman üstün: 7 Ekim'de HAMAS'ın İsrail'e yaptığı saldırı bir terör eylemi değil mi? Bu saldırıyla İsrail'in ekmeğine yağ sürmüş olmadı mı? İsrail bu saldırıya misilleme yapıyor. Ama olan mazlum Filistin halkına oluyor. Bu gerçekleri görmezden mi gelelim yani?

yanıt7
yanıt59
veli Çakır:

suleyman altıntaş hamas yanlış yaptı diyorsun da sana ve ailene sürekli biri zarar verse sen hiç mi karşılık vermezsin.İsrail yıllardır filistini vuruyor,Mescid i Aksa da zulüm yapıyor.Yanlışı başından beri İsrail yapmıştır.

yanıt83
yanıt2
Mustafa Geldigitti:

veli Çakır:İsrail'in Filistin'e yıllardır neler yaptığını zaten biliyoruz ama Süleyman Altıntaş'ın yazdıkları 7 Ekim'de HAMAS'ın yaptığı saldırıyla ilgili.

yanıt6
yanıt4
suleyman altıntaş:

Veli Çakır: Ben burada israili savunmuyorum. Hamas'ın kazanamayacağını bile bile düşüncesiz şekilde hareket ederek halkını israilin katliamına süreklediğini söylüyorum. 7 Ekim 2023'ten önce filistinliler günlük gülistanlık içinde yaşamıyordu belki ama en azından gazze diye bir yurtları vardı, bu günkü gibi bir soykırıma uğramıyorlardı ama şimdi her gün ayrı bir katliam var ve israil gazzeyi tamamen ele geçirdi. Meselenin başına dönecek olursak Osmanlıyı kim sırtından vurdu onu unutmamak lazım.

yanıt4
yanıt105
kenan say:

süleyman kardeş , ismin süleyman ama sen bir solomon sun . israil 50 yıldır filistinliere şider uyguluyor hem de deniz ötesinden gelip kendisine ait olmayan bir ülkede emperyalist güçlerin de desteği ile zulüm yapan tarafta , dünya gördü sen görmedin

33
1
yanıtYanıtla
Kurt Savaş:

Kendi halkına acımayan müslüman halka mı acır.

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title