Haberler

İslam düşmanı ırkçı Geert Wilders'dan Kurban Bayramı ile ilgili skandal paylaşım

Güncelleme:

İslam dini ve Hazreti Muhammed'e yönelik nefret söylemleri nedeniyle uzun süredir tepkilerin odağında yer alan Hollandalı aşırı sağcı lider Geert Wilders, bugün başlayan Kurban Bayramı ile ilgili de skandal bir paylaşımda bulundu. Pakistan Başbakanı Şehbaz Şerif'e yaptığı çağrı sonrasında Twitter hesabı bir süreliğine kapatılan Wilders, aldığı ölüm tehditlerine rağmen bugün attığı tweet'te "Mide bulandırıcı İslam geleneğini yasaklayın" ifadesini kullandı.

Nisan ayında İslam dini ve Hazreti Muhammed'e yönelik sözleri nedeniyle Twitter hesabı askıya alınan Hollandalı aşırı sağcı lider Geert Wilders yine rahat durmadı.

ÖLÜM TEHDİTLERİ ALDI

Pakistan Başbakanı Şehbaz Şerif'e yönelik "Biz her zaman Müslümanlığa karşı özgürlüğü seçiyoruz ve asla kazanamayacaksınız" çağrısı sonrasında ölüm tehditleri alan ve Twitter hesabı askıya alınan Wilders, bazı mesajlarını silince hesabına yeniden kavuştu ancak skandal paylaşımlarına devam ediyor.

KURBAN BAYRAMI İLE İLGİLİ SKANDAL PAYLAŞIM

Twitter'da 1 milyon takipçisi bulunan İslam düşmanı ırkçı Wilders, bugün başlayan Kurban Bayramı ile ilgili de büyük tepki çeken bir paylaşım yaptı.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Kurban kesim anına ilişkin bir fotoğrafı paylaşan Geert Wilders, attığı tweet'te "Mide bulandırıcı İslam geleneğini yasaklayın" ifadesini kullandı. Wilders'ın paylaşımına sosyal medya üzerinden çok sayıda tepki yorumu geldi.

İslam düşmanı ırkçı Geert Wilders'dan Kurban Bayramı ile ilgili skandal paylaşım

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Kurban Bayramı Geert Wilders Hollanda Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (9)

ali dal:

Sizde yılbaşını yasaklayaın nedir ya vahşet hindileri katlediyolar

271
22
yanıtYanıtla
Sadık:

Bunun gibi içimizdede çok var

225
33
yanıtYanıtla
Rahman Karaeski:

Boş konusuyor kaideye bile alınmaz

193
25
yanıtYanıtla
D:

Siz başta o bol bol etlerini yediğiniz hayvan etlerini yemeyi bırakın. Sonra da zamanında sömürdüğünüz ve hayvan muamelesi yaptığınız Afrika gibi mazlum halkların hakkını verin. Sonra boş konuşursunuz. Kurban etleri fakir insan ile bir yardımlaşmadır bunu o kıt kafanız kavrasın.

161
21
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

sen ne kadar bos bir adamsin...kulaktan duymus yazmissin ki onu da dogru duzgun yazamamissin D

yanıt0
yanıt0
Umit Cetin:

Muhalefetle bunlar aynı kafada ozaman hiç et yemeğin Avrupa günde kaç tane hayvan kesiliyor acaba kurban bayramı demek ekonomik durumu olanlar olmayanlara vermek demek bunu anlamayacak kadar cahilsiniz

63
32
yanıtYanıtla
ERKAN :

sende en az bu adama kadar tehlikelisin. bu işi muhalefete nasıl bağladın hangi muhalefet kurban bayramına karşı

yanıt35
yanıt21
MERT GÜLKAN:

Sen kim oluyorsun da islamın bu ibadetine dil uzatıyorsun. Yapay et ayağına insanlığı bitirebileceğinizi mi sandınız. Allah'tan iyi mi biliyorsunuz.

17
7
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Bu adamı konuşturanlar ırkçı yahudi İslam düşmanlarıdırlar. Başka kimse buna cesaret edemezlerdi.

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title