Haberler

"Meraktan" cinayet işleyen 23 yaşındaki kadın, müebbet hapis cezasına çarptırıldı

Güncelleme:

Güney Kore'de gerçek suç hikayelerine hayranlık duyan 23 yaşındaki bir genç kız, uygulama üzerinden bir İngilizce öğretmeniyle tanışarak vahşice öldürdü. Ceset parçalarını bir taksiyle parka bırakan ve cinayeti merak duygusuyla işlediğini söylen Jung, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Güney Kore'de, bir yabancıyı "sırf meraktan" öldürdüğünü söyleyen bir "gerçek suç hikayesi" hayranına müebbet hapis cezası verildi. 23 yaşındaki Jung Yoo-jung, suç programları ve romanlarına takıntılı olduğunu söyledi.

İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ BULUP EVİNDE BIÇAKLADI

"Bir cinayeti denemek" fikrine takıntılı olan Jung, mobil uygulama üzerinden bir İngilizce öğretmeniyle tanıştı. Daha sonra Jung, kadını evinde bıçaklayarak öldürdü. Cinayet Güney Kore'de şok yarattı.

'Meraktan' cinayet işleyen 23 yaşındaki kadın, müebbet hapis cezasına çarptırıldı

Ortaya çıkan detaylara göre işsiz olan ve büyükbabasıyla yaşayan Jung, aylarca kurban aramış ve çevrimiçi bir öğretim uygulamasını kullanarak bir hedef buldu. İngilizce dersi gerektiren lise öğrencisinin annesi olarak davranan Jung, Busan'da yaşayan 26 yaşındaki kurbanla iletişime geçti. Jung daha sonra çevrim içi satın aldığı bir okul üniforması giyerek öğretmenin evine geldi. Öğretmeni içeri aldıktan sonra kadına saldırdı, onu 100'den fazla kez bıçaklayarak öldürdü.

'Meraktan' cinayet işleyen 23 yaşındaki kadın, müebbet hapis cezasına çarptırıldı

CESET PARÇALARINI PARKA BIRAKMAK İÇİN TAKSİ KULLANDI

Jung cinayet sonrası kadının cesedini parçalara ayırdı ve kalıntıların bir kısmını Busan'ın kuzeyinde, nehir kenarındaki ıssız bir parka bırakmak için taksi kullandı.

Mahkemede suçunu itiraf eden Jung, o zamanlar halüsinasyonlar ve diğer ruhsal bozukluklar yaşadığını iddia ederek daha hafif bir ceza istedi. Ancak Jung'a müebbet hapis cezası verildi.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Güney Kore Kore 3.Sayfa Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title