Haberler

Fuhuş sırasında tanımadığı adamdan hamile kalan kadın, başına gelen feci olayları anlattı

Güncelleme:

İngiltere'de 12 yaşındayken başlayan olayların ardından 19 yaşına kadar zorla fuhuş yaptırılan Joanne Phillips adlı kadın, başına gelen korkunç olaylar zincirini anlattı. Joanne, zorla fuhuş yaptırıldığı sırada hamile kaldığını ve kendisini zorla çalıştıran adamın karnına arbalet dayayıp çocuğu aldırmasını istediğini belirtti.

İngiltere'nin Telford kentinde yaşanan Joanne Phillips isimli kadın, 12 yaşından 19 yaşına kadar başından geçen korkunç olayları bir kitapta topladı. Joanne 12 yaşından itibaren tecavüze uğramaya başladığını ve 19 yaşına geldiğinde ise zorla fuhuş yaptırıldığı sırada hamile kaldığını anlattı. Joanne kendisine zorla fuhuş yaptıran adamın karnına arbalet dayayarak kürtaj olmasını istediğini dile getirdi.

ŞU ANDA 40 YAŞINDA

Şu anda 40 yaşında olan Joanne Phillips, "Başıma gelenler iğrenç ve beni çok zorladı. İnsanlar beni bir kurban olarak değil de parayla çalışan biri olarak gördü, beni en çok üzen bu oldu" ifadelerini kullandı.

UZUN SÜRE ESARET ALTINDA KALDI

12 yaşında okulda tecavüze uğradığını söyleyen Phillips daha sonra 17 yaşında bir kez daha tecavüze uğradığını ve bu tarihten sonra annesi işteyken evine gelen adamların kendisine saldırdığını söyledi. Joanne, 19 yaşında kurtarılıncaya kadar da ülke genelinde birçok yerde fuhşa zorlandı. Hamile kalmasının ardından da tehdit edildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

500

Yorumlar (6)

ÇETİN KURT:

Çok sevdiğiniz mediynet şehri Avrupa işte bütün pisliklerin başı orda

136
399
yanıtYanıtla
Mehmet YILMAZ:

Dimi Türkiye ahlak abidesi, tüm Avrupa'ya. Kadın cinayetleri, çocuk tecavüzleri vs..........

yanıt40
yanıt22
Mehmet YILMAZ:

Şu yazdığım yoruma beğenme tuşuna basanlara diyorum.... YALAN MI?

yanıt22
yanıt15
Ali Kemal BATUMLU:

Doğruuu diye bağırmak isterdim ama kıyasladığın ülke inancı ve ahlak yapısı benimkiyle hiç örtüşmüyor,üstelik benimkinde en az onunki kadar benzer olaylar yaşanıyor,değişen ne ki anlamadım...Medeniyet senin kafanda başka anlam taşıyorsa amenna

yanıt93
yanıt29
abdullah kadıoğlu:

niye senin çok sevdiğin yaşadığın şehirde benzer olaylar olmuyor mu ! Kadın mahvolmuş hayatın hikayesini anlatıyor kalkmış millete laf sokmaya çalışıyorsun adam değilsin sen .

yanıt110
yanıt38
Eğrioturdoğrukonuş:

Ülkenin geldiği hale bak... anladınız siz onu. Türkiye yi begenmeyip İngiltereye kaçmak isteyenler vardı. !!!?

36
63
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title