Haberler

Evsiz adam, alevlerle kaplı binadaki 25 köpeği kurtardığı için kahraman ilan edildi

Güncelleme:

Peru'da evsiz bir adam olan Sebastián Arias, bir apartman dairesinde çıkan yangından 25 köpeği kurtardığı için kasabada kahraman ilan edildi.

Peru'da evsiz bir adam olan Sebastián Arias, alevlerle kaplı bir üç katlı binaya tırmanıp, çatıda sıkışıp kalmış 25 köpeği kurtardığı için kahraman olarak kabul ediliyor. Yükseklik korkusuna rağmen, alevlerin arasından geçerek köpekleri kurtaran Sebastián Arias Kolombiya asıllı olduğu ve bir süre önce evini terk ettiği öğrenildi.

ÇATIDAKİ HAYVANLARI GÖRMÜŞ

Yangın, başlangıçta Gamarra adlı Lima kasabasındaki bir geri dönüşüm merkezinde başladı ve yakındaki bir apartman dairesine sıçradı. Kolombiyalı Sebastián Arias, Latina Televizyonu'na, köprü yakınlarındaki barınağına geri dönerken ve hamile olduğunu öğrenen karısının intihar girişiminden sonra, binanın yandığını ve çatıdaki hayvanları gördüğünü anlattı.

Evsiz adam alevlerle kaplı binadaki 25 köpeği kurtardı ve kahraman oldu

CANINI TEHLİKEYE ATTI

Kahramanca kurtarma eyleminin videosu, Arias'ın üçü katlı bir apartman dairesinin balkonundan sallandığı ve daha sonra alkışlayan kalabalığın önünde bir pencereyi kırdığını gösteriyor. Görüntülerde Arias, pencerenin kenarına tırmanarak ve ağır dumanlardan uzaklaşmak için emekleyen 25. köpeği bulduğu çatı duvarına ulaştı.

Evsiz adam alevlerle kaplı binadaki 25 köpeği kurtardı ve kahraman oldu

MERDİVEN YERİNE YERE ATLAMAYI TERCİH ETTİ

Arias daha sonra, binanın köşesinde bir sütunun üzerinde duran bir köpek olduğunu gördü ve onu alıp kaldırım üzerinde toplanmış olan kalabalığa attı. Yangını söndürmek için gelen 8 itfaiye biriminden biri, ikinci katın balkonuna bir merdiven yerleştirdi, ancak Ariasyere atlamayı tercih etti. Arias, son köpeğin vücudunda yanıklar olduğunu ve ona yardım etmeye çalıştığında sol elini ısırdığını söyledi.

Evsiz adam alevlerle kaplı binadaki 25 köpeği kurtardı ve kahraman oldu

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Kahraman İlan evsiz Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title