Haberler

Evini Zindana Dönüştürdü, Erkeklerin Sıra Dışı Fantezilerini Gerçekleştiriyor

Güncelleme:

Metres Bliss lakabıyla bilinen İngiliz kadın, zindana dönüştürdüğü evinde tasmayla gezdirilmek ya da işkence görmek gibi fantezileri olan erkeklere hizmet veriyor.

31 yaşındaki Bliss Theadora isimli İngiliz kadın, erkeklerin tuhaf fantezilerini yerine getiriyor. Bunun için saat başına çok büyük meblağalar alan kadının verdiği hizmetler arasında tasmayla gezdirme ve işkence etme gibi şeyler var.

SAATİ 8 BİN 500 LİRAYA KADAR ÇIKIYOR

Metres Bliss olarak da bilinen kadın profesyonel bir dominant. Müşterilerinin tüyler ürperten fantezilerini yerine getiren Bliss aynı zamanda evli bir kadın. Müşterilerinin bir köpek ya da kül tablası gibi muamale görmek karşılığında Bliss'e ödediği para bin lira ile 8 bin 500 lira arasında değişiyor.

ZİNDANI VAR

İki yıl önce Avustralya'dan İngiltere'ye taşınan Bliss, Londra'nın doğu yakasında bulunan bir evi zindana dönüştürmüş durumda. Müşterilerini burada aşağılayan ve onların her türlü sahip-köle fantezisine hizmet veren Bliss, yasa dışı bir şey yapmadığını söylüyor.

Müşterilerine asla zihinsel ya da fiziksel bir zarar vermediğini söyleyen kadın, her gününün farklı geçtiğini, bazen tüm gününü zindanda geçirdiğini bazen ise müşterilerine online olarak hizmet verdiğini söylüyor.

ASLA İLİŞKİYE GİRMİYOR

Kariyerine 20'l yaşların başında iç çamaşırı modeli olarak başlayan 31 yaşındaki kadın, esaret, disiplin, egemenlik, boyun eğme, sadizm ve mazoşizm ile ilgili şeyleri keşfetmekten hoşlanıyor.

Bliss müşterileri ile cinsel ilişkiye girmiyor. Bu konuda oldukça kat kuralları var. Bliss'in ayrıca müşterilerinin fantezilerini yerine getirmesine yardımcı olmak için satın alabileceği ve kullanılmış ayakkabılar, çoraplar, cinsel ilişki oyuncakları gibi ürünler sattığı bir sitesi de var.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Bliss Mola Cinsellik Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (28)

aykünmüüü:

adana damı bu kadın :)))))))))))))))))))))))))))

36
12
yanıtYanıtla
NÎLAY:

Erkek milletinin çoğunun maalesef bu cinsel sapıklıklara yatkınlığı ve zaafları var. Evde güzel ve temiz eşlerini ihmal ederek bunun gibi sapık ve çeşit çeşit erkeklerle birlikte olan pis kadınlara giderler Yüz çeşit hastalık riskinide düşüezler.Yazıklar olsun.

34
9
yanıtYanıtla
kazma recai:

ama kocasi fantazi yapalim karicigim dediginde. . basim agriyor deyip götünü cevirip yatarlar. . . ne bekliyordun sonrasinda. . .

yanıt5
yanıt0
OĞUZ:

Haberleriniz git gidi saçma sapan yerlere doğru gidiyor. . Haber değil sakatatçı dükkanı. Yıllardır takip edip okuyorum lütfen bu ve buna benzer haberleri yapmaktan vazgeçin lütfen. .

13
3
yanıtYanıtla
joker:

Tıpkı bizim Turkiyedeki gibi kıza binlerce lira para yediripte kızla yatmayan saflar gibi bu kadına gidenlerde aynı saflar olmalı.

6
9
yanıtYanıtla
aslanyürek:

biz askariüçretle nasıl geçineceyimizi düşünürken bazıları hayatı oyuncak yapmış oynuyor. . . . . . . . . . . çoktan ADALETİN VARMI DÜNYAAAAAA. . . . . .

11
4
yanıtYanıtla
SEYFÎ UZUNKAMIŞ:

Kadının buruşmuş derili suratını sararmış dişlerini gören insan gündüz dahi yanına yaklaşmaz.

13
1
yanıtYanıtla
POMPACI:

Kadının yaşı 31 Sapkın ve sapık mesleğine uygun. Bu cinselliği inanın akıl ve düşünme olgusu olmayan hayvanlar dahi yapmazlar. Her türlü sapıklığı ve sapkınlığı birde özgürlük kavramıyla maskelemişler.

12
1
yanıtYanıtla
TORONTO:

Şeytan kılıklı..

11
2
yanıtYanıtla
Adanalı:

Bu kadın adanalı değildir

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title