Haberler

Endişe yaratan görüntü! Gökten ölü kuş yağıyor

Güncelleme:

İngiltere'de çekilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük endişe yarattı. Çok sayıda kuşun gökten düşerek ölmesine ilişkin yapılan açıklamada, "Maalesef kuş gribinin bölgede etkisini artırdığını görüyoruz. Son 5 günde en az 38 ölü kuş bulundu" denildi.

İngiltere'nin Güney Derbyshire bölgesindeki Swandlincote bölgesinde çekilen görüntüler endişe yarattı. İngiltere'nin doğal güzelliklerinden biri olarak tanınan bölgede doğa aktivistleri ve yetkililer son dönemde çok sayıda kuşun gökten düşerek öldüğünü açıkladı.

ÇOK SAYIDA KUŞ ÖLDÜ

Linjoy Doğal Yaşam Kurtarma Derneği'nde görevli bilim insanları ve uzmanlar son dönemde bölgede çok sayıda kuşun ölü bulunduğunu açıkladı. Yetkililer olası bir kuş gribiyle karşı karşıya olunduğunu belirtirken çevre aktivistleri, "Gökyüzünden martıların düştüğüne dair çok sayıda ihbar ve bilgi geliyor. Bir süredir biz de bölgeyi takip ediyoruz" dedi.

"KUŞ GRİBİ BÖLGEDE ETKİSİNİ ARTIRIYOR"

Yetkililer, "Maalesef kuş gribinin bölgede etkisini artırdığını görüyoruz. Son 5 günde en az 38 ölü kuş bulundu" ifadesini kullandı. Yetkililer kuşların bölgeye düştüğünü ve diğer kuşların dinlenme bölgesinin yakınında virüsün yayıldığını belirtti. Açıklamada, "Bölgedeki diğer memeliler de hastalıklı kuşları yiyerek virüsü yayıyor" denildi.

İşte endişe yaratan o görüntüler;

Endişe yaratan görüntü! Gökten ölü kuş yağıyor

Endişe yaratan görüntü! Gökten ölü kuş yağıyor

Endişe yaratan görüntü! Gökten ölü kuş yağıyor

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title