Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biden'ın övgüsüne kayıtsız kalamadı

Güncelleme:

ABD Başkanı Joe Biden dün akşam NATO zirvesinde bir araya geldiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sosyal medya hesabından yayınladığı video ile teşekkür etti. Biden, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, cesaretiniz, liderliğiniz ve diplomasiniz için teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. Bu özel teşekküre yanıt veren Erdoğan ise "İttifaka verdiğiniz şahsi destek, iyi dilekleriniz ve iltifatınız için teşekkür ederim Sayın Başkan." dedi.

ABD Başkanı Joe Biden, Litvanya'da gerçekleşen NATO Zirvesi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan için videolu teşekkür mesajı yayınladı. Biden Erdoğan'a "Cesaretiniz, liderliğiniz ve diplomasiniz için teşekkür ederiz" dedi. Bu övgüye sosyal medyadan yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan ise "Türkiye'nin meşru güvenlik kaygıları ve kazan-kazan esasına göre şekillenen bölgesel ve küresel açılımları dikkate alındığı müddetçe yapıcı tavrımızı sürdüreceğiz. İttifaka verdiğiniz şahsi destek, iyi dilekleriniz ve iltifatınız için teşekkür ederim Sayın Başkan." ifadelerini kullandı.

"UMARIM GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDEBİLİRİZ"

Biden'ın açıklamasının tamamında şu ifadeler yer aldı: "Dün Türkiye, İsveç'in NATO'ya kabulü konusunda tarihi bir anlaşmaya vardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cesaretiniz, liderliğiniz ve diplomasiniz için teşekkür ederiz. Bu zirve, NATO savunmasına olan bağlılığımızı yeniden teyit ediyor ve umarım bunu daha da güçlendirmeye devam edebiliriz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biden'ın övgüsüne kayıtsız kalamadı

"TÜRKİYE'NİN AÇILIMLARI DİKKATE ALINDIĞI SÜRECE YAPICI OLACAĞIZ"

Erdoğan'ın yanıt paylaşımında ise "Türkiye olarak her zaman olduğu gibi NATO'nun genişlemesine ve ittifakımızın güçlenmesine samimiyet, sorumluluk bilinci ve ilkeli bir duruş ile destek vermeye devam edeceğiz. Başta terörle mücadele olmak üzere tüm güvenlik sınamalarına karşı İttifakımızın görüş birliği içerisinde güçlü çözümler üretmesinin ve müttefikler arasındaki bağların kuvvetlenmesinin, bölgesel ve küresel barışın tesisinde çok büyük bir rol oynayacağına inanıyorum. Türkiye'nin meşru güvenlik kaygıları ve kazan-kazan esasına göre şekillenen bölgesel ve küresel açılımları dikkate alındığı müddetçe yapıcı tavrımızı sürdüreceğiz. İttifaka verdiğiniz şahsi destek, iyi dilekleriniz ve iltifatınız için teşekkür ederim Sayın Başkan." denildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biden'ın övgüsüne kayıtsız kalamadı

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Dünya

Sosyal Medya Joe Biden Nato Politika Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Mülayim sert:

Büyük güçlü devlet emeklisine yaşlısına değer verir onları geçim sıkıntısı çektirmeden insanca yaşatır 7500 maaş nedir ya emekli ne yapsın otmu yesin önce buna bir düzenleme getirin

73
21
yanıtYanıtla
ahmet örnek:

DOLAR,ALTIN,EURO TAM GAZ YOLUNDA BİZE MASAL ANLATMAYIN.

81
11
yanıtYanıtla
Kasım Ekşi:

Bunlar Kızılderili lere hep soz verip tutmayanlar.filmlerini yaparak bizleri Kızılderililerden nefret ettirenler.sonraları anladık ki meğer nesillerini tuketmisler.

72
1
yanıtYanıtla
Nursen Degirmenci:

Ne kadar haklı bir yorum

yanıt31
yanıt1
HURİYE TOPCU:

Şaşırdık mı? Arada birde danışıklı dövüş...

59
5
yanıtYanıtla
Merdan:

İltifatlar havada uçuşuyor.

49
8
yanıtYanıtla
Teo Yüksel:

Kornacılar nasılsınız? Seçimden önce milli söylemlere alkışlar seçimden sonra emperyalist söylemlere alkışlar.

44
12
yanıtYanıtla
Sessiz ciglik:

Simdi amerika dostmu dusmanmi???

30
1
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

o yüzden her yere gitti yalnız Türkiyeye gelmedi karadenizde bulduğunuz gaz yeterdi fazlası şişkinlik yapar

22
5
yanıtYanıtla
Anonim:

Komik Gerçekten

21
4
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title