Haberler

Cinayet mi ihmal mi? Tatile çıkan nişanlı çiftin cansız bedenleri, otel odasında çırılçıplak bulundu

Güncelleme:

25 yaşındaki Jean Vosloo ve 28 yaşındaki Mari Hoon çifti düğün için gün sayarken, arkadaşlarıyla birlikte kısa bir tatile çıktı. Ancak nişanlı çiftin cansız bedenleri çırılçıplak bir şekilde odanın banyosunda bulundu. Vücutlarında hiçbir yara izine rastlanılmayan çiftin, otelin çürük borularından sızan gazdan zehirlenmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

Arkadaş grubu, Güney Afrika'nın Doğu Cape bölgesindeki Kareedouw kasabasında ıssız bir çiftlikteki otelde konaklıyordu. Gece saatlerinde nişanlı çift, küçük oteldeki odalarına çekildi. Kasabaya yaklaşık 15 kilometre mesafedeki Kliphuis Guesthouse adlı otelde konaklayan grup, sabah olduğunda arkadaşları Jean Vosloo ve Mari Hoon'un odalarından çıkmadığını fark etti.

BEDENLERİNDE YARA İZİ BULUNMADI

Merakla odanın kapısını açan arkadaşları, genç çiftin banyoda çırılçıplak halde ve yerde hareketsiz yatarken buldu. Şoka uğrayan arkadaşları, hemen acil servis ve polisi aradılar. Olay yerine gelen polis, genç çiftin bedeninde hiçbir yara veya darbe izine rastlamadı.

OTOPSİDEKİ KARBONMONOKSİT GERÇEĞİ

Adli Tıp'ta gerçekleşen otopside ise, fazlasıyla şaşırtıcı bir sonuç bulundu. Doktorlar, otopside Jean Vosloo ve Mari Hoon'un vücutlarında karbonmonoksit olduğunu belirledi. Yapılan incelemede zehrin, kandaki seviyenin yüzde 70'in üzerinde olduğu ortaya çıktı.

ÇÜRÜK BORULARDAN SIZAN GAZ ZEHİRLEMİŞ OLABİLİR

'Sessiz ölüm' olarak da bilinen karbonmonoksitin yaşamını yitiren çiftin vücuduna nasıl girdiğini araştıran polis, otel sahibi Kevin Pretorius'dan şüphelendi. Soruşturmada tutuklanan 47 yaşındaki otel sahibi Pretorius, cinayetle suçlanıyor. Yerel medyadaki haberlerde, oteldeki çürük borulardan sızan gazın genç çifti zehirlediği belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Güney Afrika Haberler

Fenerbahçe başkanlık seçiminde oy sayımı başladı

Fenerbahçe başkanlık seçiminde oy sayımı başladı

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Bakmadan Geçme

Ali Koç kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç'un oy sayısı kaç? Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç oy kullanıldı? Kullanılan oy sayısı! 9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 10 Haziran Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 10 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 9 Haziran günün maçları nereden izlenir? Fenerbahçe başkanı kim oldu? Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Sandıklar açılıyor Fenerbahçe başkanlık seçimlerinde oy sayımı ne zaman başlayacak? Oylar saat kaçta sayılacak? Fenerbahçe oy verme işlemi saat kaçta bitiyor? Sandıklar saat kaçta açılacak?
Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

500

Yorumlar (4)

ali aydemir :

Allah'tan rahmet diliiyorum genç insanlara. Mekanları cennet olsun.

46
85
yanıtYanıtla
hacer boyluğ:

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

34
70
yanıtYanıtla
hacer boyluğ:

yazık olmuş pisi pisine gitmişler

38
30
yanıtYanıtla
Vatandaş :

Allah rahmet eylesin.

6
22
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title