Haberler

Boko Haram'ın Lideri Şekau Öldü

Güncelleme:

Nijerya gizli servisinin sözcüsü Marilyn Ogar, dün yayınlanan videodaki görüntülere rağmen Boko Haram'ın lideri Ebubekir Şekau'nun öldüğünü açıkladı.

Nijerya emniyetine bağlı gizli servisin sözcüsü Marilyn Ogar, düzenlediği basın toplantısında, Boko Haram'ın bir marka haline geldiğini, herhangi birinin herhangi bir ismi kullanarak ortaya çıkabileceğini ifade ederek, gerçekte Ebubekir Şekau'nun ölü olduğunu bildiğini söyledi.

Marilyn Ogar ayrıca güvenlik güçlerinin verdiği bilgiden şüphe edilmemesi gerektiğini vurguladı.

"KIZLARDAN BAZILARI MÜSLÜMANLIĞI SEÇTİ" İDDİASI

Dün Daily Trust gazetesinin ele geçirdiği 17 dakikalık videoda, Şekau olduğu söylenen kişinin, kaçırılan kızlara karşılık cezaevindeki örgüt üyelerinin serbest bırakılmasını istediği görülüyordu.

Arapça, İngilizce ve yerel Hausa ile Kanuri dillerinde konuşan Şekau, kızlardan bazılarının Müslümanlığı seçtiğini iddia etmişti.

Kaynak: AA / Dünya

Nijerya Şekau Dünya Güncel Haberler

TBMM'den Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne acil toplanma çağrısı: Refah saldırısı durdurulmalı

TBMM'den Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne acil toplanma çağrısı: Refah saldırısı durdurulmalı

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

Bakmadan Geçme

Almanya-Türkiye Milletler Ligi maçı canlı izle! ALMANYA- TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI (HD) İZLEME LİNKİ BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bittin Sen filmi oyuncuları kim, konusu ne? Bittin Sen filmi ne zaman, nerede çekildi? #128250 Rekabet Kurumu'ndan beyaz et firmalarına ceza! Hangi firmalar ceza aldı, neden ceza aldılar? Hansi Flick kimdir, kaç yaşında? Barcelona'nın yeni teknik direktörü kim? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? İlk Hababam Sınıfı kaç yılında çekildi? #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! SON DAKİKA: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi Deprem İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Avrupa'da sokak hayvanları ne yapılıyor? Avrupa'da köpek sorunu nasıl çözüldü? 30 Mayıs Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 30 Mayıs burç yorumları nedir? Gülşah Çomoğlu hangi dizilerde oynadı? Gülşah Çomoğlu hangi filmlerde, projelerde yer aldı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Yeni müfredatta matematik dersi seçmeli mi olacak? Hangi sınıflarda seçmeli olacak?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Meloni'yi aradı: Filistin'i tanıyın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Meloni'yi aradı: Filistin'i tanıyın

500

Yorumlar (33)

acariaaacar@hotmail.com:

abd yakın zamanda bu olayları öne sürüp ingilizlerle girer petrolün kokusunu alan keneler ülkenin kanını emmeye hazırlanıyor

32
0
yanıtYanıtla
Şamila.bilen@hotmail.com:

bunlar küresel güçler tarafından, İslamı haşa ilkel ve kötü göstermek için,insanları bu islamdan uzaklaştırmak için kurdurulmuş 20-30 cahilin,yamyamın biraraya gelerek kurdukları bir örgüt.

22
9
yanıtYanıtla
aynenkahd@yahoo.com:

ama millete anlatamiyoruzki bunu

yanıt0
yanıt0
aslindaundefined:

Kim insan maymundan gelmiyor dyorsa , aha bakin o zaman bunlar ne peki

7
19
yanıtYanıtla
umursamazextreme.metal@ymail.com:

hangi dine mensupsun gavat

yanıt0
yanıt0
ARASmod27@outlook.com:

Bunlar psikopat laan eğer bunlar islamsa gidip hristiyan olacağım hele o küçük kızlar nasıl masumlar öyle.. ABD bu olaya el atmalıdır. Şimdi işbirlikçi falan demeyin ABD'ye güveniyorum.

10
15
yanıtYanıtla
sssssek-fb-00@hotmail.com:

abd ye değil ALLAHA güven şirke düşme.çünkü güvenilecek yardım istenecek sığınılacak tek merci ALLAH tır abd DEĞİL

yanıt0
yanıt0
tuncerhotmail.comm:

Muslumanligi Kotulemek icindir

13
10
yanıtYanıtla
İNSANCA YAŞAMAKbakkal_1984@hotmail.com:

zaman öyle bir zaman oldu ki ALLAH DİYENDEN KORKAR OLDUK bütün şeytanlar müslümanlığı ele geçirmiş kendileri yönetiyor

22
1
yanıtYanıtla
EFEnurefenur@hotmail.com:

islamiyete bu şekilde zarar veriyorlar ve kötü gösteriyorlar videoda dikkat ettiyseniz besmele çekiliyor islamiyeti olumsuz örnekle yanlış lanse ediyorlar ..ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM....ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR KAFİRLER İSTEMESEDE... UYANIK OL EYYYY MÜSLÜMAN...

19
3
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title