Haberler

Bir grup Ermeni, Azerbaycan'a destek çıkan Ukrayna'nın Erivan Büyükelçiliği'ni bastı

Güncelleme:

Ermenistan'ın saldırıları sonrası Azerbaycan'a yönelik destek açıklamasında bulunan Ukrayna'nın, Erivan Büyükelçiliği Ermeni protestocular tarafından saldırıya uğradı.

Ukrayna'nın Erivan Büyükelçiliği önünde toplanan bir grup protesto düzenledi. Taşnak Partisi üyesi gençlik kollarına ait olduğu belirtilen grup, ellerinde Ukrayna karşıtı pankartlar taşıdı.

Ardından Ukrayna'nın meşhur borş çorbasının bulunduğu tabakları büyükelçilik binasına fırlatan protestocular, Ukrayna ve Azerbaycan aleyhinde slogan attı.

Bir grup Ermeni, Azerbaycan'a destek çıkan Ukrayna'nın Erivan Büyükelçiliği'ni bastı

UKRAYNA, AZERBAYCAN'A DESTEK ÇIKMIŞTI

Ermenistan'ın Azerbaycan topraklarına saldırmasından sonra Ukrayna Dışişleri Bakanlığından 13 Temmuz'da yapılan açıklamada, Ukrayna'nın, Tovuz bölgesine yönelik yapılan topçu ateşleri sonucunda Azerbaycan- Ermenistan sınırındaki artan gerilimden derin endişe duyduğu belirtilmiş, taraflara itidal çağrısı yapılmıştı.

Açıklamada, "Ukrayna tarafı, Azerbaycan Cumhuriyeti'nin uluslararası alanda tanınan sınırlarında egemenlik ve toprak bütünlüğüne saygı temelinde durumun siyasi olarak çözülmesini savunuyor" ifadeleri kullanılmıştı.

Bu açıklamadan sonra Ukrayna'nın Erivan Büyükelçisi Ermenistan Dışişleri Bakanlığına çağrılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Ermenistan Azerbaycan Ukrayna Erivan Haberler

500

Yorumlar (35)

OGUZ:

TÜRKİYEDE O KADAR KAÇAK CALIŞAN ERMENİ VAR BUNLAR DERHAL SINIRDIŞI EDİLMELİ ÜLKELERİNE SÜRÜLMELİ DEFOLUP GİTSİNLER HAİNLER BESLEMEYELİM BUNLARI

47
9
yanıtYanıtla
Nata Aray:

Ağzınızdan bal damlıyor vallah

yanıt13
yanıt3
ahmet:

azerbaycana hemen sihalar gönderilmeli

43
5
yanıtYanıtla
Can:

Üç beş obüs yeterli o soysuzlara.

yanıt4
yanıt2
Yaşasın Azarbeycan:

Bu Ermeniler Yahudilerden sonra dünya barışı için ikinci tehdit. Devletleri birbirine düşürmek için yaptıkları yetmiyormuş gibi bir de küstahça saldırıyorlar aptallar sürüsü.

40
7
yanıtYanıtla
OKAN:

ERMENİLER YUNANLAR YAHUDİLER İNGİLİZLER TARİHTEN SİLİNMEDİKÇE DÜNYAYA HUZUR YOK.

35
11
yanıtYanıtla
T.İ.T:

dikkat edein. . '''''' içimizdeki hepimiz ermeniyiz '''' sloganları atanları kızdırmayın. . içerdeki hainler bulunup infaz edilmeden gerçek çözüm gelmez. . mit kaza süsü verilmiş süikastler yapmalı. .

26
10
yanıtYanıtla
Bursalı Türk:

Kedi köpek besleyin, ermeni beslemeyin

29
6
yanıtYanıtla
Salih:

Mesele ermenilik değil, bizdeki Müslüman görünümlü İslam düşmanları gibi onlarda da Süryani görünüp, dinsiz vicdansız olanların nüfusun genelini oluşturduğu aslında komünistler var

yanıt2
yanıt1
helal dayı:

keşke herkes böyle düşünse :)

yanıt6
yanıt0
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title