Haberler

Beyaz Saray'da panik! Bariyerlere çarpan kamyondan Nazi bayrağı çıktı

Güncelleme:

ABD'de önceki gece bir kamyon, Beyaz Saray'ın karşısındaki bariyerlere çarparak kaos yarattı. Olayın kasıtlı yapılmış olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, sürücüyü gözaltına aldı. Öte yandan kamyonun içerisinden bir Nazi bayrağı çıktı.

Pazartesi gecesi Beyaz Saray'a bir kamyonun kasıtlı olarak çarptığı bildirildi. Sürücü gözaltına alınırken herhangi bir yaralanma durumu bildirilmedi. Kaza sonrası Hay-Adams Otel boşaltıldı ve çevredeki binalar uyarıldı.

KASITLI ÇAPRTIĞI DÜŞÜNÜLÜYOR

Durum Amerika Birleşik Devletleri Gizli Servisi ve Park Polisi tarafından soruşturulurken; Gizli Servis kaza hakkında açıklama yaptı. Açıklamada, ilk incelemelere göre sürücünün Lafayette Meydanı'ndaki güvenlik engellerine kasıtlı olarak çarpmış olabileceği belirtildi.

Beyaz Saray'da panik! Bariyerlere çarpan kamyondan Nazi bayrağı çıktı

NAZİ BAYRAĞI ÇIKTI

Öte yandan Beyaz Saray'ın karşısındaki bariyerlere çarpan kamyonun içerisinde patlayıcı bulunamadı. Ancak aracın içerisinden bir adet Nazi bayrağı çıktığı öğrenildi.

Beyaz Saray'da panik! Bariyerlere çarpan kamyondan Nazi bayrağı çıktı

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Dünya

Beyaz Saray Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Onemli Degil:

Kiralik firmaya ait, kendi ev esyalarinin nakliyesini yaparken olmusdur.Bunu yapan sahis bilerek kaza yapmaz, butun bilgileri kiralik firmada kayitlidir..

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title