Haberler

Batı ülkelerinin yaptırım listesine aldığı Rus milyarder Deripaska'nın lüks yatı Fethiye kıyılarında görüntülendi

Güncelleme:

Rus alüminyum devi Rusal'ın kurucusu ve ABD, Avrupa Birliği ve İngiltere'nin yaptırım uyguladığı isimlerden biri olan Oleg Deripaska'nın 73 metre uzunluğundaki lüks yatı Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek kıyılarında görüntülendi.

Reuters haber ajansı, Rus alüminyum devi Rusal'ın kurucusu Oleg Deripaska'ya bağlı bir yatın Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek kıyısına yaklaştığını duyurdu.

ABD, AB VE İNGİLTERE'NİN YAPTIRIM UYGULADIĞI İSİMLER ARASINDA

73 metre uzunluğundaki ve Cayman Adası bayrağı taşıyan "Clio" adlı yatın sahibi Deripaska, ABD, Avrupa Birliği (AB) ve İngiltere'nin yaptırım uyguladığı isimler arasında yer alıyor.

ABRAMOVİÇ'İN İKİ YATI DA TÜRKİYE KIYILARINA DEMİR ATMIŞTI

Ukrayna- Rusya müzakereleri görüşmelerine katılan ve Batı ülkelerinin yaptırım listesinde yer alan Rus milyarder Roman Abramoviç'ın iki yatı da Türkiye kıyılarına demir atmıştı.

LÜKS YATLAR SIK SIK TÜRKİYE'DE GÖRÜNTÜLENİYOR

Ukrayna ordusuna Bayraktar SİHA'larıyla destek veren NATO üyesi Türkiye'nin Rusya'ya yönelik yaptırımlara karşı çıkması sonrası Rus milyarderlerin lüks yatları sık sık Türkiye kıyılarında görüntülenmişti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Moskova Fethiye Ukrayna Göcek Rusya Kiev Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title