Haberler

Bakü'de 30 Ağustos Resepsiyonu

Güncelleme:

Azerbaycan'da Türkiye Cumhuriyeti Bakü Büyükelçiliği tarafından, Zafer Bayramı'nın 90. yılı şerefine resepsiyon düzenlendi.

Azerbaycan'da Türkiye Cumhuriyeti Bakü Büyükelçiliği tarafından, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 90. yılı şerefine resepsiyon düzenlendi.

T.C. Bakü Büyükelçiliğinde düzenlenen resepsiyona milletvekilleri, bakanlar, üst düzey askeri yetkililer, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve büyükelçiler katıldı.

Resepsiyonun açılışında konuşma yapan Bakü Büyükelçisi Hulusi Kılıç, "Türk tarihinin dönüm noktasında kazanılan ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini sağlamlaştıran büyük zaferin 90. yılını kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Zafer Bayramı'nın 90. yılını kardeş ülke Azerbaycan'da kutlamak bize farklı heyecan ve gurur veriyor" ifadelerini kullandı.

Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Kılıç, "Türkiye ve Azerbaycan'ın kardeşliği böyle günlerde daha da güçleniyor. Azerbaycan'da bunu kutlamak ayrı bir heyecan, ayrı bir haz. Türkiye ve Azerbaycan'ın bayramlarının sonsuza kadar kutlanmasını diliyorum" dedi

Konuşmalar tamamladıktan sonra Azerbaycan Savunma Bakanı Sefer Abiyev ve Hulusi Kılıç tarafından Zafer Bayramı'nın 90. yılı şerefine yapılan pasta kesildi. - BAKÜ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Hulusi Kılıç Azerbaycan Bakü Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title