Haberler

Muhafazakar Partili Bakanın Genç Sekreteri İnternette Fuhuş Pazarlığı Yaparken Yakalandı

İngiltere'de bakanlık yapan Domini Raab'ın 20 yaşındaki sekreterinin para karşılığı cinsel ilişki için pazarlık yaptığı ve genç kızın bu işi bakanın masasında yapmak için ekstra ücret istediği ortaya çıktı.

Haberler.com/Dış Haberler

İngiltere'de Bayındırlık ve İskan Bakanı olan, Muhafazakar Parti milletvekili Dominic Raab'ın, 20 yaşındaki yardımcısı ve sekreteri, zengin adamlar ile para karşılığı cinsel ilişkiye girmek için bir sitede pazarlık yaptığı fark edildi.

GAZETECİLER MÜŞTERİ KILIĞINDA PAZARLIK YAPTI

Olayın fark edilmesi üzerine müşteri kılığına giren Daily Mirror gazetesi muhabirleri, kadın ile iletişime geçti. Gazetecilerle ilişki pazarlığına girişen kadın yakayı ele verdi.

BAKANIN MASASININ ÜZERİNDE İLİŞKİYE EKSTRA ÜCRET İSTEDİ

Genç kadın, müşteri kılığındaki gazetecilere sadece beş yıldızlı otelde ilişkiye girebileceklerini ayrıca isterlerse bakanın masasının üstünde de bu işi gerçekleştirebileceklerini ama bunun karşılığında ekstradan 750 pound istediğini söyledi. Genç sekreter, bir gün bu sebeple işinden kovulmanın da fantezileri arasında olduğu sözlerine ekledi.

AMACI AYDA 5 BİN POUND

Sekreter, müşteri kılığındaki gazetecilere amacının ayda 5000 pound (28 bin lira) kazanmak olduğunu söyledi.

"BAKANA ŞANTAJ YAPABİLİRİM"

Sekreter ayrıca, müşterilerine bakanın her adımını takip ettiğini ve istediği zaman ona şantaj yapabileceğini söyledi. Olayın duyulması üzerine güvenlik kaygıları artarken bakanlık soruşturma başlattı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Daily Mirror Cinsellik Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (41)

E G M:

TAVŞAN GİBİ KADIN KOVALA KOVALA TUTAMAZSIN

39
0
yanıtYanıtla
celil:

Neyseki bizim milletimiz çok ahlaklıdır. Geçen Faceden sahte bir kız hesabı açtım, durumuda evli yaptım. Türkiye''nin yarısı arkadaşlık gönderdi. Bırakın kardeşim bu palavraları. Bu devirde ahlaktan bahsedenden korkacaksın.

21
4
yanıtYanıtla
Bir Düşünür:

Ve Sizde Ne Kadar Ahlaklıymışsınız Ki Erkek Olduğunuz Halde Kız Hesabı Açmışsınız GARİP!

yanıt11
yanıt6
Haktan:

bırak bu algı oyunlarını, yazdığının bu haberle ne alakası var.

yanıt0
yanıt0
ismi yok:

taş gibi

19
4
yanıtYanıtla
Bir Düşünür:

Ne Güzel Söylemiş Mehmet Akif Medeniyet Dediğin Tek Dişi Kalmış Canavar. Bize Medeniyet Ve Sözde Ahlak Dersi Veren Ülkelere Bir Bakın Uyanalım Ey Müslümanlar!

16
4
yanıtYanıtla
ASLI:

NE DERSENIZ DEYIN 5000 POUND IYI PARA

12
6
yanıtYanıtla
...:

o zaman sende başla bu işe iyi kazanırsın :)

yanıt5
yanıt1
Arda tufan:

İyiki yüzünü göstermediniz yoksa hemen tanırdı herkes :)))

18
0
yanıtYanıtla
cosmos:

işte evlilik ve çok evlilik erkeği zinadan korur karşı çıkmayın 2-3 evliliğe erkek doyarsa ve kadınlarda evlendirilirse bu işler asla olmaz ama tam uygulanacak

5
13
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title