Haberler

Avustralya'da uyuduğu sırada pitonla göz göze gelen kadının hayatını soğukkanlılığı kurtardı

Güncelleme:

Avustralya'da bir kadının evine gece uyuduğu sırada yılan girdi. Dev bir pitonla karşılaşan kadının hayatını sakin olması ve soğukkanlılığı kurtardı.

Avustralya'nın Brisbane şehrinde yaşayan Sally Stent isimli kadın, uçak yolculuğundan sonra evine gelip uyumaya karar verdi. Gece yarısı yüzünde bir şey hisseden kadın, gözlerini açınca büyük bir piton yılanın yüzüne doğru yaklaştığınıgördü. Sakin bir şekilde odadan ayrılan ve soğukkanlılığını koruyan Stent hayatını panik yapmamasına borçlu olduğunu belirtti.

PANİK YAPMADAN ODADAN ÇIKTI

Sally Stent adındaki kadın, yorucu bir uçak yolculuğunun ardından evine gidip uyumaya karar verdi. Evindeki yılanın varlığından habersiz olmasına rağmen gözünü açtığında yatağın ucundaki lambaya dolanarak kadının başına doğru uzanıp yüzünü emen 2 metrelikyılanı gören Stent, gayet sakin bir şekilde odadan çıktı.

BABASINI İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Stent, evde babasının olduğunu, çığlık atması durumunda babasının durumu çok daha kötü bir tepki vereceğini bildiği için sakin bir şekilde odasından çıkıp babasına durumu anlattığını söyledi. Babasının önce sakinleştirip evde yılan olduğunu anlattığını söyleyen Stent, babasını ikna etmenin 15 dakika sürdüğünü söyledi.

En sonunda babasını ikna edip odaya girdiklerinde yılanın ortadan kaybolduğunu görünce babasının kendisine, yılan olmadığını sadece uydurduğunu söyledi.

YILAN UZMANI PİTONU SAKLANDIĞI YERDEN ÇIKARDI

Daha sonra eve profesyonel bir yılan uzmanı çağrıldı. Uzman yılanı saklandığı yerden çıkardı. Yılan uzmanı yılanın en son yediği avını sindirmek için güvenlik bir yer ararken eve girmiş olabileceğini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Avustralya Brisbane Haberler

500

Yorumlar (9)

AYI:

Yılanların hissayatı kuvvetlicedir, hanfendinin ihtiyacını uzaktan anlamış yardıma gelmiş.

6
18
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

o eve asla daha giremem tebrik ederim sizi . Benim korkudan kalbim dururdu.

11
0
yanıtYanıtla
Ted:

NASIL UYKUSUNDA UYUYA BİLİR VAAAYYY SİZİ GAZETECİ YAPANIN :)

8
2
yanıtYanıtla
CONY LEŞ:

''''Gece yarısı yüzünde bir şey hisseden kadın, gözlerini açınca büyük bir piton yılanın yüzüne doğru yaklaştığınıgördü'''' ibaresine ne demeli peki :D yüzünde bir şey hissediyor ama gözlerini açınca yüzüne doğru daha yeni yaklaşıyor :D adını soyadını yazanı gazeteci yapmışlar sanırım :D

yanıt6
yanıt0
kaan6161:

haber çöplügü oldunuz. bu haberi al götür ugunu yellerine yaz

6
2
yanıtYanıtla
kaan6161:

haber çöplügü oldunuz .

6
2
yanıtYanıtla
Geçiyordum.:

Bunu neden haber yapıyorsunuz ki Avustralya '' da bu durum normal piton karşılaşabileceğiniz en sakin yılan. Ondan daha küçük ve zehri olan yılanlar var. Adamlar bunun için ekipler kurmuş durumda.

3
2
yanıtYanıtla
NÖRİ:

Yılan garıyı niden yalıyomuş yazmıyolar bu gasteciler cahil haberin önemli noktasını uçurmuş

2
0
yanıtYanıtla
NÖRİ:

Pitom yaladıktan sonra ne yapmayı düşünüyormuş o sırada röportaj yokmu

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title