Haberler

Amerikalı İmam Shakir'den dikkat çeken Trump teşekkürü: Bizi sevmediğini açıkça söylüyor, bombalama uzmanı Obama gibi davranmıyor

Güncelleme:

Amerikalı İmam Zaid Shakir, ABD Başkanı Donald Trump için "Bizi sevmediğini dürüstçe söylüyor. Böylece biz de ona karşı örgütlenebiliyoruz. Bombalama uzmanı Obama gibi davranmıyor'' diyerek Trump'a teşekkür etti. Shakir'in konuşması izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Amerikalı Müslüman İmam Zaid Shakir'in ABD Başkanı Donald Trump'a teşekkür ettiği konuşmasına ait video beğeni topladı. Shakir, gerçekleştirdiği bir konferansta tüm Müslümanlara önemli mesajlar verdi.

"BOMBALAMA UZMANI OBAMA GİBİ DAVRANMIYOR"

"Donald Trump'a teşekkür ediyorum'' ifadeleriyle konuşmasına başlayan İmam Zaid Shakir, ''O, Müslümanları seviyorum, demiyor. Bombalama uzmanı Obama gibi davranmıyor. Trump çok net olarak işini yapıyor. Bizi sevmediğini dürüstçe söylüyor. Böylece biz de ona karşı örgütlenebiliyoruz'' dedi. Bu konuşma büyük beğeni topladı.

MUHAMMED ALİ'NİN CENAZE NAMAZINI KILDIRMIŞTI

İmam Zaid Shakir, ünlü boksör Muhammed Ali'nin cenaze namazını kıldırmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Barack Obama Donald Trump Haberler

500

Yorumlar (2)

Serdar:

Hak , sen hangi dünyada yaşıyorsun.

0
0
yanıtYanıtla
HAK:

Çok güzel bir söz var ''Aptal bir dostum olmasındansa, zeki bir düşmanım olsun''. Bu yobazlar aptal Trump ı açık sözlü olmasıyla dost gibi bellemişler, ama Obama, Müslümanlar arasındaki radikal kafa kesici zihniyetli savaş çığırtkanlarıyla, Kur''an''dan anlam çıkartabilen akılcı gerçek Müslümanları birbirlerinden ayırt edebildiği için bu radikalciler tarafından sevilmiyor. Kesip biçerek İslamiyeti yayabileceklerini zanneden aklı evvellerin inançları sadece LAFTA kalıyor, ZEKA ile alakaları yok.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title