Haberler

Aylık 174 bin TL kazanıyor! 25 yaşındaki evsiz genç, iki yıl içinde milyoner oldu

Güncelleme:

ABD'de girişimci ve sosyal medya fenomeni Branden Condy, çocukken annesinin de işini kaybetmesiyle evsiz kaldıklarını, ancak 2 yıl içinde sosyal medya sayesinde milyoner olduğunu açıkladı.

ABD'nin Virginia eyaletinde yaşayan Branden Condy, çocukluk annesinin işsiz kalması sonucu evsiz kaldıklarını, birçok kez sokakta uyumak zorunda kaldığını ancak sosyal medya sayesinde 2 yıl içinde milyoner olduğunu açıkladı. Yerel medyaya konuşan Condy, yaşadığı zor günleri ve sosyal medya uygulaması Instagram sayesinde nasıl milyoner olduğunu anlattı.

25 yaşındaki evsiz genç, iki yıl içinde milyoner oldu

"12 SAAT İÇİNDE EVİ TERK ETMEMİZ İSTENDİ"

Condy, annesinin işini kaybetmesi sonucu 12 saat içerisinde evden çıkarılmalarının söylendiğini ifade ederek, "Annem faturaları ödemek ve masaya yiyecek koyabilmek için uzun saatler çalışırken sık sık evde yalnız kalıyordum. Çok uğraştı ve bizi çok seviyordu ama o zamanlar işler gerçekten zordu. Annem işini kaybettiğinde bizden 12 saat önceden haber vererek evden çıkmamız istendi ve dışarıda uyumak zorunda kaldık" dedi.

25 yaşındaki evsiz genç, iki yıl içinde milyoner oldu

"SOSYAL MEDYADA YENİ İŞ ORTAKLARIMLA TANIŞTIM"

Gençken kazandığı parayı biriktirdiğini ifade eden Condy, bu paralarla Instagram hesabını geliştirdiğini söyledi. Condy, "Gençken kazandığım tüm parayı biriktirdim ve Instagram takipçilerimi büyütmek için çalışmaya başladım. Ama aynı zamanda istediğim yaşam tarzına sahip farklı girişimcileri de takip ettim ve onların seviyesine nasıl ulaşacağımı öğrenmeye çalıştım. Yeni iş ortaklarımla böyle tanıştım" dedi.

AYLIK 174 BİN TL KAZANIYOR

Condy'nin şu anda Instagram'da 238 bin takipçisi bulunuyor ve aylık ortalama 25 bin dolar (174 bin TL) kazandığı belirtiliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Instagram Virginia Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (8)

yalan:

Ne yani gençlik bunun gibi dallamaları mı örnek alacak. bu mudur yani haberin özeti

28
2
yanıtYanıtla
Kardesim:

Evet eskiden cöpcülük, Politika, Eletrikci, Mühendis , adalet te girmek istenilirdi Buna 2021 denilir yeni isler yeni türler kardesim mal gibi kalmayin ülkemizde Uzaya ucacagiz diyor ya

yanıt5
yanıt3
NECİP:

Allah müslümanca yaşamı nasip etsin

8
4
yanıtYanıtla
MhpLI:

ozaman Internet cep telefonlari Burada haberleri okuman da yok olsun

yanıt1
yanıt0
CANDY:

AMEN

yanıt1
yanıt3
DIYANET:

PARA PUL , GEÇER, AHIRET HAYATI BAKİDİR. YUCE MEVLA SEVGISI KAZANALIM

5
5
yanıtYanıtla
Türk:

ne yapsaydı sokakta mı yatsaydı ?

yanıt4
yanıt1
zor iş:

böyle şeyler sadece amerikada olur zaten.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title