Haberler

ABD Başkanı Donald Trump'ın küçük kardeşi Robert Trump hastaneye kaldırıldı

Güncelleme:

ABD Başkanı Donald Trump'ın küçük kardeşi Robert Trump "ağır hasta" olduğu gerekçesiyle New York'ta acilen hastaneye kaldırıldı. Öte yandan Trump, New Jersey'deki programı öncesi kardeşini hastanede ziyaret etti.

ABD Başkanı Donald Trump'ın kardeşi Robert Trump'ın "ağır hasta" olduğu ve New York'ta hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, Amerikan basınına yaptığı açıklamada, Robert Trump'ın New York'ta hastaneye kaldırıldığını doğruladı. McEnany, Başkan Trump'ın kardeşiyle iyi bir ilişkisi olduğunu vurguladı.

KARDEŞİNİ ZİYARET ETTİ

Öte yandan ABD Başkanı Trump, New Jersey'deki programı öncesi New York'a uğrayarak kardeşini ziyaret etti. Kardeş Trump'ın neden hastaneye kaldırıldığı ise henüz açıklanmadı.

SAĞLIK DURUMUNUN CİDDİ OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

ABD medyasında çıkan haberlerde ise kardeş Robert Trump'ın sağlık durumunun ciddi olduğu iddia edilmişti.

Donald Trump'ın iki kız ve iki de erkek olmak üzere 4 kardeşi bulunuyor. Bu isimlerden 3'ü yaşarken, Fred Trump Jr. 1981 yılında hayatını kaybetti. Donald Trump 5 kardeşin ortancası konumunda.

Kaynak: AA / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump New York Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (3)

Sivas:

Ohio bizim restaurant gelmişti kardeşi, kardeşi iyi bir insan bunun gibi değil sıcak kanlı adam.

2
1
yanıtYanıtla
sorun:

sorun yok dunya icin kayip sayilmaz eline filistin haritasi ve muslimanlarin kanlari nasil emdiler bir dosya verin hop bak nasil iyi oluyorlar bunlar

2
0
yanıtYanıtla
Hasan huseyin:

KARDES ACISI BASKADIR.....GECMIS OLSUN.....OLEN KARDESI ICIN BASIN SAGOLSUN...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title