Haberler

Dünya Güzeli Geline, Trakya Düğünü

Dünya güzeli geline, Trakya düğünü

Dünya Güzel Azra Akın, Atakan Koru ile Edirne Keşan'da Kır düğününde dünya evine girdi

EDİRNE - Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ'da kıydıkları nikah ile hayatlarını birleştiren Azra Akın ve Atakan Koru çiftçi, Edirne'nin Keşan ilçesinde düzenledikleri kır düğünüyle evlendi.

2002 Dünya Güzeli Azra Akın, 4 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı Atakan Koru ile 24 Ağustos'ta Tekirdağ'da kıyılan nikahın ardından Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Bahçeköy'de Trakya'ya özgü kır düğünü ile evlendi.

Sanat Camiasından katılım yok

Koru ve Akın çiftinin yakınlarının davetli olduğu düğüne, sanat camiasından ise katılım olmadı. Ünlü Modacı Cemil İpekçi'nin de katıldığı düğünde, genellikle Atakan Koru'nun ailesi ve davetlilerinin olduğu gözlendi.

Gelinlik Cemil İpekçi'den

Ünlü Modacı Cemil İpekçi tarafından tasarlanan Kardelen temalı gelinlikle düğüne gelen Azra Akın, düğün öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Azra Akın ve Atakan Koru, gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Trakya düğünü yapacağını hiç hayal etmediğini dile getiren Akın, "Oldukça heyecanlıyız. İnşallah bu akşam çok oynayacağız." dedi.

Evlilik Teklifi, Brezilya'da

Düğün hazırlıklarının zorlu olduğunu söyleyen Atakan Koru, evlilik teklifini ise Brezilya'da ettiğini ifade ederek, şunları söyledi: "Düğün hazırlıkları her zaman stresli oluyor. Aynı zamanda çok keyifli. Biz de tadına varmaya çalıştık. Evlilik teklifini yurt dışında ettim. Brezilya'da karnavalda özel bir anda oldu." Evlilik teklifiyle alakalı konuşan Azra Akın ise, "Çok ilginç bir durum oldu. Hiç beklemediğim bir anda oldu. Bayağı bir şok geçirdim." diye konuştu.

"Balayı'nı erteledik"

Gazetecilerin "Dünya Güzeli ile evleniyorsunuz. Ne düşünüyorsunuz?" sorusuna ise Atakan Koru; "Tabii ki Azra dünya güzeli ama benim için Azra, çoğu insanın bilmediği özel anlarını biliyorum. Onlar çok değerli ve beni çok mutlu ediyor." Diyerek cevap verdi. Balayının nerede olacağı sorusuna ise Azra Akın ve Atakan Koru çifti; "Balayını bir süreliğine erteledik. İşlerin yoğunluğu diyebiliriz. İkimiz de yoğunuz. Azra'nın bir projesi var. İnşallah rahat bir sürede balayına çıkacağız." Dedi. Bir süre gelin odasında bekleyen çift daha sonra ise açılış dansı için sahneye çıktı. Uzun süre dans eden Azra Akın ve Atakan Koru, daha sonra ise düğüne katılan misafirlere teşekkür ederek; "Bu mutlu günümüzde burada bizimle olduğunu için çok teşekkür ediyoruz. Trakya'da sizi ağırlamak çok güzel. Biz düğünlerde çok eğleniriz. Çok eğlenin bizi mutlu edin."

Açılış dansının ardından düğün, roman havaları ve Trakya havaları ile gecenin geç saatlerine kadar neşe içersinde devam etti. Öte yandan düğüne katılan ünlü modacı Cemil İpekçi ise Davul eşliğinde uzun süre sahnede göbek attı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Trakya Bölgesi Akın Atakan Azra Akın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title