Haberler

    Ekrem Dumanlı'nın İfadesi 48 Saattir Alınmadı

    Güncelleme:

    Ekrem Dumanlı'nın avukatı, Cemaat'e yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan müvekkilinin henüz ifadesinin alınmadığını belirterek "Neden bekletildiğini bilemiyoruz" dedi.

    Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın avukatı Hasan Günaydın Al Jazeera Türk'e yaptığı açıklamada, müvekkilinin ifadesinin alınmadığını, ne zaman alınacağına dair bir açıklamanın da yapılmadığını söyledi.

    Gülen Cemaati'ne yönelik operasyonda ifade alma işlemleri sürüyor. Zaman gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ile Samanyolu Medya Grup Başkanı Hidayet Karaca geniş güvenlik önemleri altında Eyüp Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki binasına geri götürüldü.

    "EKREM BEYİN İFADESİ ALINMADI"

    Al Jazeera Türk'e yaptığı açıklamada kendilerine karşı "kin ve intikam yüklü davranışların sürdüğünü" vurgulayan Ekrem Dumanlı'nın avukatı Hasan Günaydın şunları söyledi: "Ekrem beyin ifadesini ne zaman alacaklarını bilemiyoruz. Savcıya soruyoruz söylemiyor. Gece gündüz soğukta buralarda bekletiyorlar. Kendisi nezarette, ama hangi koşullarda göremiyoruz. Talep ettiğimizde avukat görüşme odasında görüştürüyorlar. Bu konuda bir kısıtlama yok ama neden ve ne halde bekletildiğini bilemiyoruz."

    "BURADA HUKUKTAN ÖTE BİR ŞEY YAPILIYOR"

    Bugün gözaltındaki polislerin ifade işlemlerine başlanacağını öğrendiklerini belirten Dumanlı'nın avukatı Günaydın, "Nefret ve intikamla yaklaşan eli silahlı adamlar tepemizde, burada hukuktan öte herşey yapılıyor şu anda" diye konuştu.

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü girişinde ve çevresinde güvenlik tedbirleri artırıldı. Nizamiye önüne toplumsal olaylara müdahalede kullanılan iki TOMA yerleştirilmiş durumda. Çevik, hassas bölgeleri koruma, toplum destekli polis başta olmak üzere diğer birimlerden polis ekipleri meydana gelebilecek olaylara karşı özel olarak görevlendirildi.

    11 KİŞİ SERBEST

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde savcı tarafından ifadeleri alınan Samanyolu TV'de yayınlanan "Şefkat Tepe" dizisinin senaristi Hikmet Tombulca ile yapımcısı Samim Noyan, yine aynı kanalda yayınlanan "Tek Türkiye", "Şefkat Tepe" ve "Sungurlar" adlı dizilerin yapımcısı Salih Asan, "Sungurlar" dizisinin yönetmeni Engin Koç serbest bırakıldı.

    Böylece Pazar sabahı başlayan operasyonda şimdiye kadar serbest bırakılanların sayısı 11'e yükseldi. 18 kişinin sorgusu ise devam ediyor.

    Bugün Gazetesi yazarı Nuh Gönültaş ile Emniyet Amiri Mustafa Kılıçarslan ise henüz yakalanamadı.

    Kaynak: Aljazeera / Güncel

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü Hasan Günaydın Cemaat Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500

    Yorumlar (3)

    JOKEY:

    PAŞALARA VE ASKERLERİMİZE YAPTIKLARINIZIN DAHA FAZLASI YAPILMIYOR SİZE BU ÜLKEYE VE ASKERLERİNE KUMPAS KURARKEN DÜŞÜNECEKTİNİZ

    0
    4
    yanıtYanıtla
    fırtına:

    cemaate yönelik değil şahıslara yönelik insanlara iftira atarsanız insanlarda size hesap sorar adalet herkese

    0
    4
    yanıtYanıtla
    MERT HAKIKAT:

    bir hain nasıl kahraman ediliri yaşıyor TÜRKİYEMİZ. . . ! ekrem dumanlı denilen hocasının parasıyla HER TÜRLÜ UŞAKLIK İLE MAŞALIK DERSLERİNİN ALASINI TÜRKİYEMİZE VE DÜNYAYA GÖSTEREN DIŞ GÜÇ UKALASI BİRİSİ ŞİMDİ KAHRAMAN YAPILMAYA ÇALIŞILIYOR. AMA BİLMİYORKİ SAHTE KAHRAMANLARI GERÇEK OLAN MİLLET ÇOK İVEDİ YOK EDER. EEE KENDİ KAŞINDI VE HAKETTİ. . . !

    0
    3
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title