Haberler

Dubai'de büyük patlama! Alevler gökyüzünü aydınlattı

Güncelleme:

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde bulunan Cebel Ali Liman'ında büyük bir patlama meydana geldi. Tüm şehirden görülen patlamanın, Cebel Ali Limanı'nda bir gemide bulunan konteynerin infilak etmesinden kaynaklandığı ifade edildi.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin en önemli ve en işlek limanlarından biri olan ve Emirlik petrollerini taşımak için kullanılan Cebel Ali Limanı'nda büyük bir patlama meydana geldi. Patlama sonrası kilometrelerce uzaktan bir ateş huzmesi görüntülendi.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Sosyal medyada yayılan görüntülere ilişkin açıklama yapan yetkililer, patlamada ölü ve yaralının olmadığını ve çıkan yangının da kontrol altına alındığını açıkladı.

KONTEYNER PATLADI

Dubai Devlet Medya Ofisi ise limanda yer alan bir gemide bulunan konteynerin patlaması sonucu yangın çıktığını açıkladı.

BAE'nin en önemli limanlarından olan Cebel Ali Limanı, Dubai kent merkezinin 30 kilometre uzağında yer alıyor.

Dubai'de büyük bir patlama meydana geldi

Dubai'de büyük bir patlama meydana geldi

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dubai Haberler

500

Yorumlar (3)

Kemal Y:

Size de tanıdık geldi mi? 2. Beyrut olayı. Lübnan limanında da benzer bir olay olmuştu

102
7
yanıtYanıtla
Yavuz Devlet:

Heee evet vardı öyle bir mevzu

23
11
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Kıyamet günü de yer yüzü ile gökyüzü birleşecek insanlar korkudan çığlıklar atacak. inançsızlar bile o anda secde edecek .herkes yüce kitap Kuranı Kerim-e sarılacak ama o anda yapılacak ibadetler kabul olmayacak..

6
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title