Haberler

DSÖ'den koronavirüsle ilgili korkutan sözler: Gelecekte eski normale asla geri dönüş olmayacak

Güncelleme:

Dünya Sağlık Örgütü Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile ilgili korkutan açıklamalarda bulundu. Ghebreyesus, "Sizlere dürüst olacağım. Gelecekte eski normale asla geri dönüş olmayacak" dedi.

Dünya Sağlık Örgütü Başkanı Tedros Adhonom Ghebreyesus, koronavirüs salgını nedeniyle gelecekte eski normale geri dönüşün asla mümkün olmayacağını söyledi.

İlk olarak Aralık 2019'da Çin'in Hubei eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle dünya genelinde 650 binden fazla insan hayatını kaybetti, 16 milyon 300 binden fazla insan Kovid-19'a yakalandı. Pandemi ilan edilen koronavirüse karşı aşı ve ilaç geliştirme çalışmaları devam ederken, Dünya Sağlık Örgütü'nden umutları bitiren bir açıklama geldi.

"ESKİ NORMALE DÖNÜŞ OLMAYACAK"

DSÖ Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, DSÖ'nün İsviçre'nin Cenevre kentinde bulunan merkezinde basın toplantısı düzenledi. Ghebreyesus, "Sizlere dürüst olacağım. Gelecekte eski normale asla geri dönüş olmayacak" ifadelerini kullandı.

"KOVİD-19'A İKİNCİ KEZ YAKALANILMASI KONUSUNDA TAM BİR CEVABIMIZ YOK"

Öte yandan DSÖ'den geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) yenmiş hastalara virüsün tekrar bulaşıp bulaşmayacağına ilişkin "tam bir cevabın" bulunmadığı, bu konuda araştırmaların "aktif şekilde" devam ettiği belirtilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti Dünya Sağlık Örgütü Aralık Hubei Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (76)

vatandaş:

DÜNYAYI VİRÜSLER YÖNETİYOR ZATEN

19
1
yanıtYanıtla
şakir:

virüsleri yönetenlerde dünyayı yönetiyor

yanıt1
yanıt0
Wildan:

Milleti panik edip aşı için söylemediginiz yalan kalmadı beee.çekin pis ellerinizi Aşıya dijital paraya Hayırrrr

14
5
yanıtYanıtla
Ahıskalı:

Cehalet bilmemek ve öğrenmemekte ısrar etmektir. Mikrobiyolojiye biraz göz atın, İşkembeden atmayın..

yanıt0
yanıt1
Kedicci:

Ahıskalı,sizin gibi basiretsiz cahiller nedense artık alim,bilim adamı kesilmeye başladı.1. cisi grip virüsünün aşısı olamaz,2. si olmayan bir hastalığın aşısı hiç olamaz.Allah sizin gibi cahiller yüzünden bize sınav amaçlı bir fitne gönderdi,ama o fitne korona değil emin ol :)Dünya çok karışacak..

yanıt0
yanıt0
Hsmn:

DSÖ değil FSÖ sanki felaket senaryo örgütü ancak bol boş laflar hiçbir icraat yok

12
1
yanıtYanıtla
Ahmet:

Bu adam kim nadıl saglık örgütün başında anlamıyotum

7
6
yanıtYanıtla
Sel ön:

Sen anlamasan da olur

yanıt0
yanıt3
Seren Sarıca:

Hala anlamadınız dimi. Herşey bahane Kuranı Kerim de böyle bişeyin olacag yazıyor gün gelicek bi hastalık olacak ve insanlar ölecek die. ARTIK RABBİM isterse eskiye dönebiliriz. Ve malesef insanlarımız hala eskisi gibi

9
4
yanıtYanıtla
Burcu:

Hangi ayette yazıyor ben hala anlamadim.Kesin tadavisi de vardır kitapta ama bı bilimadami bulunca biZ bunu biliyorduk diye dökülürsünüz hadi onlar bulmadan önce aöylesenize

yanıt6
yanıt0
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title