Haberler

Dolandırıcılıkla suçlanan Kylie Jenner, menajerliğini yapan annesini işten kovdu

Güncelleme:

İki yıl üst üste Forbes tarafından dünyanın en genç zengini seçilen Kylie Jenner'ın evrakta sahtecilik yaptığı gerekçesiyle unvanı elinden alındı. Kylie ise bu gelişmenin ardından menajerliğini yapan annesi Kris Jenner'ı işten kovdu.

Forbes, iki yıl üst üste 'En Genç Milyarder' seçtiği dünyaca ünlü yıldız Kylie Jenner'ın elinden unvanını aldı. Konu hakkında yapılan açıklamada Jenner'ın gelir beyanlarında oynama yaptığı iddia ederek adını taşıyan kozmetik şirketinin aslında gösterildiği kadar gelir elde etmediği söylendi. Jenner ise yaşadıklarının ardından ilk hamleyi en yakın ismi olan annesine yaptı.

"PARAM OLDUĞUNU TESPİT ETMEKTEN DAHA ÖNEMLİ 100 ŞEY SIRALAYABİLİRİM"

900 milyon dolarlık servetinin daha kurmaca olduğu ileri sürülen Kylie Jenner, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Saygın olduğunu düşündüğüm sitede bir dizi yanlış ifade ve kanıtlanmamış varsayımlar yer alıyor" dedi. İşini gayet iyi yaptığını söyleyen Jenner, sözlerine şöyle devam etti: "Size şu anda ne kadar param olduğunu tespit etmekten daha önemli olan 100 farklı şey sıralayabilirim."

Dolandırıcılıkla suçlanan Kylie Jenner, menajerliğini yapan annesini işten kovdu

ANNESİNİ KOVDU İDDİASI

The Sun'a konuşan aileye yakın bir kaynak ise Kylie Jenner'ın dolandırıcılık iddialarının ardından menajerliğini yapan Kris Jenner'ı işten çıkardığını söyledi. Yaşanan olaylardan annesini sorumlu tutan Kylie'nın annesinin telefonlarına dahi çıkmadığı ileri sürüldü. Ünlü isme yakın kaynak yaptığı açıklamalara şu şekilde devam etti: Kylie ve Kris şu an çıldırmış durumda ve markalarının isminin zedeleneceğinden korkuyorlar daha kötüsü de belki de devlet ile de başları belaya girebilir. Kylie'nin tüm anlaşmalarından yüzde 10 pay alan Kris panik halinde. Kovulmaktan korkuyor. Kylie annesinin aramalarına cevap vermiyor ve artık kime güveneceğini bilmiyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kylie Jenner Twitter Forbes Genç Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

Olacağı buydu:

Olacağı buydu. Belasını buldu

8
1
yanıtYanıtla
Taom:

Akrabayla iş yapmanın sonu iyi biitmeez.

4
0
yanıtYanıtla
Manuel:

Aferin iyi yapmışsın . !

2
0
yanıtYanıtla
Baskil 23:

Şimdı anesi ne yiyecek, vallehi açlığden ölür.

1
0
yanıtYanıtla
asdaf:

sonun başlangıcıdır bu tarihi not edin

1
0
yanıtYanıtla
tugra:

yazık kıyamam üzülmüştür.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title