Haberler

Dolandırıcılar Söke'de İş Başında

Söke İlçe Merkezinde Kurulan Çarşamba Pazarında Dolandırıcılar Gözlerine Kestirdikleri Yaşlı Bir Vatandaşı, Cepçilik Yaparak Dolandırdı. Söke Polisinin Israrlı Takibi Sonucu Kısa Sürede Yakalanan Şüpheliler Gözaltına Alındı.

Söke ilçe merkezinde kurulan Çarşamba Pazarında dolandırıcılar gözlerine kestirdikleri yaşlı bir vatandaşı, cepçilik yaparak dolandırdı. Söke polisinin ısrarlı takibi sonucu kısa sürede yakalanan şüpheliler gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Çarşamba Pazaryerinde alışveriş sonrası elindeki pazar masrafları ile evine doğru giden 60 yaşındaki Urhan Yurttaş'ın önünde bir anda kavga etmeye başlayan iki kişi dolandırıcı çıktı. Kavga eden R.Ş. (30) ve V.A.(17)'yı ayırmaya çalışan Urhan Yurttaş ne olduğunu anlayamadan cebindeki cüzdanını şahıslara kaptırdı. İçinde yaklaşık 250 YTL bulunan cüzdanı alan R.Ş ve V.A hızla olay yerinden uzaklaştı. Dolandırılan Urhan Yurttaş olayı hemen polise haber verdi. Şahısların eşkallerini alan Söke polisi harekete geçerken, polis kısa bir süre sonra R.Ş. ve V.A'yı Cumhuriyet Mahallesi Askerlik Şubesi yakınında kıstırmayı başardı. Şahıslar polisin dur ihtarına uymazken, havaya iki el ateş açan polis R.Ş ve V.A'yı kıskıvrak yakaladı.

Dolandırıcılar R.Ş. ve V.A. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilirken; zanlıların yakalanmasının ardından Urhan Yurttaş memnuniyetini gizleyemezken, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Serin'e şahısları kısa sürede yakaladıkları için teşekkür etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(LT-MB-İK) 18.06.2008 15:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title