Haberler

Dokucu, Şanlıurfa'da

Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Kurum Başkanı Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu, değerlendirme toplantısına katılmak için Şanlıurfa’ya geldi.

Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Kurum Başkanı Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu, değerlendirme toplantısına katılmak için Şanlıurfa'ya geldi.

Şanlıurfa'da yapılacak olan değerlendirme toplantısına katılmak için Şanlıurfa'yı ziyaret eden Dokucu'yu GAP Havaalanı'nda Şanlıurfa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Turhan Sulhan ve kurum amirleri karşıldı.

GAP Havaalanı'nda açıklama yapan Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Kurum Başkanı Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu, "Şanlıurfa iline ilk gelişim değil. Daha önce de en az yüze yakındır Şanlıurfa ilini ziyaret etmişimdir. 10 yıl boyunca Diyarbakır'da çalıştığım için Şanlıurfa'yı çok ziyaret ettim ve en son 3 yıl önce Şanlıurfa'ya geldim. Şanlıurfa'yı çok seviyorum. Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı olarak Şanlıurfa ilinin sağlık hizmetlerindeki durumunu değerlendirmek için yapabileceklerimizi arkadaşlarımızla birlikte değerlendirip, döndüğümüzde merkezde ne yapabilecek isek Şanlıurfa ilimizin insanı için, onların kararlarını almak için buradayız" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali İhsan Dokucu Şanlıurfa Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title