Haberler

Doğuş Çay'dan Yeni Reklam Kampanyası

Güncelleme:

Doğuş Çay; yeni reklam kampanyasının çekimlerinde üç ünlü güzeli kamera karşısına geçirdi.

Doğuş Çay'dan Üç Ünlü Güzel ile Yeni Reklam Kampanyası

Türkiye'nin kaliteli ve lezzetli çaylarını tüketicileri ile buluşturan Doğuş Çay ; yeni reklam kampanyasının çekimlerinde üç ünlü güzeli kamera karşısına geçirdi.

Çay severlerin gözdesi olan Doğuş Çay ; Sinan Çetin yönetmenliğinde çekilen yeni sezon reklam filminde, Türk televizyonlarının sevilen oyuncularından Burcu Kara, Doğa Rutkay ve Pelin Batu'yu marka yüzleri olarak belirledi.

Doğuş Çay, büyük beğeniyle tüketilen süzen bardak poşet çay ve demlik poşet çay serisi Black Label'ın yenilenen lezzetini ve ambalajını tanıtmak için reklam filmi çekti. Günün her anı klasik çay keyfi yaşamak isteyenlerin tercihi olan Doğuş Black Label ürünü özelinde gerçekleştirilen kampanya çekimi kapsamında; Türk televizyonlarının üç ünlü güzel oyuncusu Sinan Çetin yönetmenliğinde kamera karşısına geçti.

Burcu Kara, Doğa Rutkay ve Pelin Batu'nun Doğuş Çay'ın marka yüzü oldukları yeni reklam filmi ile Black Label serisinin geleneksel lezzetinin yanı sıra berraklığı, doğallığı ve farklılığı vurgulanıyor. Durusu'da doğayla iç içe gerçekleştirilen çekimler sırasında oluşan keyifli atmosfer; Burcu Kara, Doğa Rutkay ve Pelin Batu'nun çaylarını yudumlarken kameralara yansıyan pozitif enerji dolu duruşlarından da anlaşılıyor.

"Bu doğallık, bu özgünlük ve bu güzellik tamamen Doğuş'tan" sloganı ile sonlanan kampanya filmlerinin reklam ajansı ise Happy Mondays.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Doğa Rutkay Pelin Batu Burcu Kara Doğuş Çay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title