Haberler

Meteoroloji'den 6 il için kar yağışı uyarısı

Güncelleme:

Meteoroloji 12'nci Bölge Müdürlüğü; bugün ve yarın, Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan'da kar yağışının etkili olacağını açıkladı. Ulaşımda aksamalar, tipi, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Meteoroloji 12'nci Bölge Müdürlüğünce yapılan uyarıda, akşam saatlerinden itibaren bölge genelinde kar yağışı beklendiği bildirildi.

Yapılan uyarıda, bugün (22 Aralık Salı günü) bölge genelinde Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan, 23 Aralık Çarşamba günü ise bölgenin doğusunda Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan'da karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiği, ulaşımda aksamalar, tipi, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Meteoroloji'den 6 il için kar yağışı uyarısı

KARABÜK-BARTIN KARAYOLUNDA KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Öte yandan, Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu. Vatandaşlar yağan karın keyfini fotoğraf çekerek çıkardı.

Meteoroloji'den 6 il için kar yağışı uyarısı

Meteoroloji'den 6 il için kar yağışı uyarısı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erzurum Aralık Haberler

500

Yorumlar (18)

Derya sevgı:

Insallah Allah CC ıznıyle kar ve yağmur yağarsa su sıkıntısı yaşamayız

24
4
yanıtYanıtla
kardan adam:

kar yağınca virüs ölürmü

11
11
yanıtYanıtla
tecrübeyle sabittir:

Eğerki vürüsü karın altına gömersen nefesini tıkar , ağzını bağlarsan , sonra üzerine birazdaha kar atıp üç ay beş ay aç kalmasını sağlarsan , elini kolunu bağlarsan bastırısan dışarsı çok kötü çıkarsan ölürsün diye filim yaparsan , niye ölmesin bunu mutlaka dene ölmesse görürsün .

yanıt14
yanıt10
Ferhan:

Ne alakası var semin dediğin doğadaki bazı mikroplar için geçerli.virüs canlıdan canlıya geçer soğuktan etkilenmez

yanıt0
yanıt2
MEHMET KIZIL:

YOZGATA KAR YAĞACAĞINA İNANIYORUM. DÜNYADAKİ BÜTÜN İNSANLAR, ÇOK SADE YAŞARSA, EN AZ YAKIT YAKARSA, ANIZLAR YAKILMAZSA BÖYLECE HAVA KİRLENMEZSE, İNSANLAR ARABALARINI KULLANMAZSA BÖYLECE EKZOS DUMANI CEVREYE SALINMAZSA, ORMANLAR-CALILIKLAR, YABANİ OTLAR KORUNURSA VE BÖYLECE HAVADAKİ OKSİJEN ARTARSA VE KARBONDİOKSİT AZALIRSA VE. . İNANIYORUM ESKİ YILLARDAKİ( 1970 Lİ VE 1980 Lİ YILLARIN KARLI GÜNLERİ GERİ GELİR, AMA İNSANLAR HEM KENDİ HAYATLARINI ÖNEMSEMEZLER HEM DE DİĞER YARATIKLARI YOK EDİYOR

16
1
yanıtYanıtla
Derya sevgı:

Insallah bereketli yağmur ve kar lar yağarsa Allah CC ıznıyle su sıkıntısı yaşamayız

16
1
yanıtYanıtla
yunus:

inşallah çok yağar ığdıra yıllardır fazla kar yağmur görmeyen bölge 950 bin dönümden fazla ekili olan tarla kaysı bahçeleri bereketlenir

8
6
yanıtYanıtla
Ijd:

Kayseriye kar yağarmı ola

6
2
yanıtYanıtla
Mustafa Özdemi:

Virüs insana geçince canlanıyor dışarıda ölü diyorlar

6
2
yanıtYanıtla
Muhammed:

İstannula yağarmı

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title