Haberler

Doğubayazıt'ta İran Plakalı TIR'lara Molotoflu Saldırı

Güncelleme:

Ağrı'da Türkiye-İran transit karayolunu trafiğe kapatan yüzleri maskeli grup yoldan geçen İran plakalı TIR'lara molotof kokteyl attı.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bugün saat 11.30 sıralarında Türkiye- İran transit karayolunu trafiğe kapatan yüzleri maskeli grup yoldan geçen İran plakalı TIR'lara molotof kokteyl attı.

2 TIR'A ZARAR VERDİLER

Yüzü kapalı bir grup çevre yoluna çıkarak yoldan geçen İran plakalı TIR'ları durdurdu. Yüzü maskeli kişiler durmayan 2 TIR'a attıkları Molotof kokteylle zarar verdi.

ARA SOKAKLARA KAÇTILAR

Polisin olay yerine gelmesi üzerine grup ara sokaklara dağıldı. Trafiğin kısa süreli aksamasının ardından polis taşıt geçişlerini kontrollü bir şekilde sağladı. Kaçan grubun ardından yerde patlamamış çok sayıda molotof kokteyli ele geçirildi.

POLİS İZ PEŞİNDE

Olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından Molotof kokteylleri incelenmek üzere Doğubayazıt İlçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. İlçe de güvenlik önlemlerini arttıran polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğubeyazıt Türkiye Ağrı İran Yerel Yaşam Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (43)

OSMAN:

ILLET BIR MILLETSINIZ MIDE BULANDIRIYORSUNUZ NASIL BIR INSANSINIZ SIZE INSAN DERSEK INSANLIGI KOTULEMIS OLURUZ . AMA ALLAH SIZE COK AGIR BIR DARBE VURACAK HAYIRLISI OLSUN

42
8
yanıtYanıtla
kara:

Irak karisti karitiran bunlar suriye karisti karistiran bunlar bunlara kafir soyu gazi veriyo Para gösteriyo güc verecez dio silah veriyo tamam bunlar menfatleri icin dininden örfünden topragindan ailesinden ulusundan herseyden gecerler iragi suriyeyi karistirdilar gücleri bize yetmez bu hiyarlarin

24
11
yanıtYanıtla
van lı:

Hay ciğerini yiyeyim klavye erkeki,gel burada böyle konuş göreyim tıpanı.

yanıt13
yanıt37
uzman:

VAN LI kardes madem davet ettin gelmemek olmaz, adres ver de gelelim, karsilikli cay icer sohbet ederiz, korkma seni dovmeyiz.

yanıt19
yanıt6
can:

Hıyar senin babandir it

yanıt2
yanıt8
musa dunya:

uzman ve vanlı akıllı olun burada amaç kışkırtmak halkı kin nefret ettirmek hemen nasılda dediklerine uyuyorsunuz. birbirinize burda düşerseniz sonumuz istedikleri gibi olur o yüzden bırakın bu işleri Müslüman Müslümanın kardeşidir

yanıt5
yanıt0
TurkMobil-IOS:

etekli krokar hainler yine sahnede bunlardan hicbir sap olmaz

26
6
yanıtYanıtla
1:

BU EMBESİL KÜRTLER TÜRKLERE FARSLARA ARAPLARA DÜŞMAN FARKINDA DEĞİLLERKİ 3 ÜNÜNDE ORTASINDA DURUYORLAR . Bİ SAVAŞ ÇIKSA HER YERDEN SALDIRIYA UĞRAYACAK KEKOLAR .

22
7
yanıtYanıtla
ruh hastası:

Bu gün bi savaş çıksa yada iç karışıklık olsa ilk işim kürt erkeklerini avlamak olacak ama kadınlarına dokunmam diledikleri gibi yaşasınlar

17
9
yanıtYanıtla
tutarsıdevleti tanıdıkça sevgim kalmadı:

devlet diye bişey yokki türkiyede boşuna vergi veriyoz devlet ne işe yarıyo acaba memurlar para alsın diye zenginler rahat yaşasın geri kalan elli milyon kişi köle olsun diye bence

19
7
yanıtYanıtla
can:

Hıyar senin babandir it

2
8
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title