Haberler

Doğan Cüceloğlu'nun ölüm gününe ait incelenen kameralarda dikkat çeken bir detay ortaya çıktı

Güncelleme:

Beşiktaş'taki evinde eşi tarafından ölü bulunan ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu'nun, ölümünün ardından yapılan soruşturma kapsamında yeni bir detay ortaya çıktı. Güvenlik kameralarından kaydedilen görüntülerde, olay günü temizlik görevlisinin saat 13.30 sıralarında Cüceloğlu'nun yaşadığı eve geldiği tespit edildi.

Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu, Beşiktaş'taki evinde alışverişten dönen eşi tarafından ölü bulunmuştu. Yapılan ilk incelemelerde, 83 yaşındaki Cüceloğlu'nun düşmeye bağlı aort damarı yırtılması sonucu hayatını kaybettiği belirlenmiş, olaya ilişkin soruşturma başlatılmıştı.

TEMİZLİK GÖREVLİSİNİN EVE GİRDİĞİ TESPİT EDİLDİ

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü, ünlü yazarın ölümün ardından soruşturma kapsamında yaptığı incelemelerde, dikkat çeken bir detaya ulaştı. Ekipler, olay gününe ait inceledikleri güvenlik kameralarında temizlik görevlisinin saat 13.30 sıralarında Cüceloğlu'nun evine geldiğini tespit etti.

SORUŞTURMA DERİNLEŞTİRİLDİ

Görüntüler sonrası araştırmayı derinleştiren polisler, saat 13.30-14.00 arasındaki güvenlik kamerası görüntülerini de incelendi. İncelenen tüm görüntülerde temizlik görevlisinin haricinde apartmana başka şüpheli bir şahsın girmediği belirlendi. Edinilen bilgiler doğrultusunda emniyet, görüntüleri dosyaya ekleyerek, soruşturmayı derinleştirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Doğan Cüceloğlu Beşiktaş Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (17)

Osman:

Temizlikcinin eve gelmesi suçmu ? Ne oldu. Şüpheli mi? Şüpheli değilse zavallı temizlikçi hakkında sonu bası belli olmayan neden haber yapılıyor

42
6
yanıtYanıtla
Serdar Ak:

Sonuç ne. . . Ne oldu yani. . Fikri takip yok Sonuçta ne oldu. Neye karar verildi. Neyden şüphelenildi Haber eksik

41
0
yanıtYanıtla
Sakaryalı Hatun:

Siz araştırınız o zaman.

yanıt1
yanıt8
EDA:

Doğru. Bir şey anlaşılmıyor. Temizlikçiden mi kuşkulanılıyor?

yanıt8
yanıt0
YYZ:

Temizlikçi zaten daha ilk gün verdiği ifadesinde ben 13:30 da geldiğimde kendisini yerde yatar halde bulup sağlık ekiplerine haber verdim demişti. Ne anlatıyorsun sen haber mi şimdi bu?

30
1
yanıtYanıtla
BUNAK:

BU YAŞLININ NE MAHARETİ VAA ? ÜLKEMDE YAŞLIYA SAYGI NEYN YOKDA BU KIM YANI BU KADAR HANİ

6
10
yanıtYanıtla
Drdvl konuşmayı yazmayı öğren sonra bıraz arastır :

Drdvl konuşmayı yazmayı öğren sonra bıraz arastır oku izle kım oldugunu anlarsın

yanıt5
yanıt2
aa:

senin yaşın kadar bu adamın nerdeyse kitabı var, , , , , , BİRAZ ANTENLERİ AÇ ARAŞTIR, OKU ÖGREN. . . . .

yanıt7
yanıt0
hasan:

adan kaç yaşına gelmiş ne istesinler adamdan öldü gitti işte ona buna suç atmaya gerek yok

8
7
yanıtYanıtla
CEM:

Parasını almak için adama hafifçe dokunmuşlar, o da düşüp ölmüş. . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title