Haberler

Diyarbekirspor Pusuya Yattı

Güncelleme:

Diyarbekirspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı ter idmanının ardından tamamlayacak.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor, yarın saat 15.00'te Diyarbakır Atatürk Stadında ağırlayacağı Denizli Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı ter idmanının ardından tamamlayacak. Yeşil kırmızılı ekip, idmandan sonra kendi tesislerinde kampa çekilerek maç saatini beklemeye koyulacak.

Maç seyircisiz oynanacak

Yeşil kırmızılı ekip, geçen sezon Denizli Büyükşehir Belediyespor ile Diyarbakır'da oynadığı Play Off yarı final rövanş maçında hakem Hüseyin Sabancı'nın uzatmalarda yeşil kırmızılı ekip aleyhine verdiği tartışmaya açık penaltının golle sonuçlanmasının ardından taraftar sahaya inmiş ve maç da tatil edilmişti. TFF, daha sonra Diyarbekirspor'u 3- 0 hükmen yenik sayılmış ve elenmesini sağlamıştı. Federasyon, çıkan olaylar nedeniyle de Diyarbekirspor'a 5 maç seyircisiz oynama cezası vermişti. Bu ceza yarın oynanacak bu maçın ardından bitecek.

Diyarbakır 3 puan istiyor

Geçen haftayı 0- 0'lık Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor beraberliğiyle kapatan Diyarbekirspor, ligde ilk 3 maçtan ancak 4 puan çıkarta bildi. Yeşil kırmızılı ekip, bu hafta Denizli temsilcisi karşısında kazanarak iç saha maçlarındaki puan kaybetmeme yönündeki başarısını sürdürmek ve geçen hafta Maraş'ta kaybedilen 2 puanı da telafi etmek istiyor.

2 eksik futbolcu var

Tunç Behram ve Ceyhun dışında eksik futbolcunun bulunmadığı Diyarbekirspor, yarınki maçtan 3 puanla ayrılarak bir sonraki hafta deplasmanda oynayacağı Ayvalıkgücü Belediye maçına da moralli çıkmak istiyor.

"Kazanmak için oynayacağız"
Diyarbekirspor basın sözcüsü Saffet Azbay, Denizli Büyükşehir Belediyespor maçına galibiyet için çıkacaklarını belirterek, "Belki taraftarlarımızdan yoksun sahaya çıkacağız. Ama onların yüreklerini içimizde hissedeceğiz. Bu maçı kazanarak hedefe bir adım daha ilerleyeceğiz" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Büyükşehir Belediyespor Hüseyin Sabancı Diyarbakır Denizli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title