Haberler

Diyarbakır Kulp İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Roketli Saldırı

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Kulp İlçesi'nde İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne henüz sayıları tespit edilemeyen bir grup PKK'lılar tarafından roketli saldırı düzenlendi. Saldırının ardından teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma yaşandı.

ROKETLİ SALDIRIYA ANINDA KARŞILIK VERİLDİ

Kulp İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bugün akşam saat 22.30 sıralarında bir grup PKK'lı tarafından roketli saldırı düzenlendi. Roketli saldırının ardından güvenlik güçlerinin de karşılık vermesi üzerine ilçe merkezinde çatışma çıktı. Atılan roketlerin polis lojmanlarına isabet ettiği öğrenilirken, patlamada can ve mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi.

OPERASYON BAŞLATILDI

Roketli saldırı sonrası gerginliğin hakim olduğu ilçede vatandaşlar dışarı çıkmazken, güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışma sonrası geniş çaplı operasyon başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Kulp Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (149)

iraz:

Leş yokmu etekli olsun ama

88
34
yanıtYanıtla
.....:

Asker ve polisimize silah tutan şerefsiz namertler birgün hepiniz leş olup cehennemi boylayacaksiniz it koppekler

57
59
yanıtYanıtla
aysenem:

PKK leşi yok mu bi yayınlayın icimiz acilsin

82
31
yanıtYanıtla
Fikrin Senin OlsunMobil-ANDROID:

Ağzı olan konuşuyor bu işleri bile siyasete oya bağlıyorsunuz incirlik üstünü kullanmak için ABD emrindeki terör örgütlerine emir verdi istediğini elde etti bu kadar basit aslında !!

1
103
yanıtYanıtla
fikir ver:

Hdp yüzde on barajını geçince pkk neden saldırmaya başladı ki? Hdp nin oyunu düşürmek pkk nın değil iktidar olmak isteyen akp nin işine yarar. o halde pkknın elebaşlarına akp para dağıtmış olabilir mi?

28
73
yanıtYanıtla
Ali:

Ben kürdüm ama bu şekilde cana kıyan pkkya lanet olsun diyorum bu olaylara seyirci kalanlar da herhalde zevk alıyorlar Allah seyircilere de pkk ya da sonsuz belalar versin yeter ama adım gibi eminim pkk biterse mutlaka türkiyenin başına başka bi bela musallat ederler türkiye neden beladan kurtulmuyor bana göre ülkemizin gelişmiş bir ülke olmasını istemeyen şeytanlar var bıktık usandık ülke sınırları içerisinde teknoloji bilim gibi işlerle uğraşmak varken ne yazık ki beyinleri düzeltmeye çalışıyoruz ama maalesef bu beyinleri bile düzeltecek gücümüz yok en iyisi kahrımızdan ölmek

57
37
yanıtYanıtla
hories:

Arkadaşlar Türkiye medyaları tek taraflı haber yapıyor. Kimsenin olup bitenden, polisin keyfi zulmünden haberi yok. Bunların yaptıklarını yeminle israil polisi yapmıyor. Bir araştırınız göreceksiniz.

57
29
yanıtYanıtla
yagmur:

Agzından salya akan pkklılar gebereceksiniz sonunuz lagım çukuru

70
10
yanıtYanıtla
TÜRK:

YİYORSA İSTANBULDA YAPIN ROKETLİ SALDIRIYI BAK BAKALIM KELLENİ NASIL ELİNE VERİYORUZ TÜRKÜZ HEPİNİZİ KESERİZ AKILLI OLSUN HERKES BARIŞ FALAN YOK BAK BAKALIM TARİHE TÜRKE KEFEN BİÇENİN SONU NE OLMUŞ KARA KAFALAR

37
40
yanıtYanıtla
mehmetMobil-ANDROID:

Allah Türk milletinin yardımcısı olsun Allah yardımcıları olsun

47
25
yanıtYanıtla
Tüm 149 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title