Haberler

Kayapınar Belediyesinden "Temiz Sokaklar Projesi"

Güncelleme:

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar Belediyesince, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele sürecinde başlatılan "Temiz Sokaklar Projesi" kapsamındaki çalışmalar sürüyor.

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar Belediyesince, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele sürecinde başlatılan "Temiz Sokaklar Projesi" kapsamındaki çalışmalar sürüyor.

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç, Mezopotamya Mahallesi 608. Sokak'taki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdi.

Esnaf ve vatandaşlara temizlik malzemesi ve hijyen setinin verildiği ziyarette açıklama yapan Koç, yaklaşık 2 ay önce başlatılan projede yeni sokaklara geçtiklerini söyledi.

Vatandaş ve esnafın projede Belediyeye büyük destek sunduğunu anlatan Koç, şöyle konuştu:

"Bir taraftan sokaklarımızı temiz tutmayı amaçlıyoruz, diğer taraftan ise sokak hayvanlarına sahip çıkarak yem ve mama bırakacağımız çeşitli noktalar oluşturuyoruz. Bir yandan da geri dönüşümü sağlamaya çalışıyoruz. Her ay belirlediğimiz 8 sokakta dereceye girenlere peyzaj düzenlemeleri yapıyoruz. Geçen ay bir sokağımızı belirledik. Bu ay 8 sokağımızda bu çalışmayı başlattık. Vatandaşlarımız tarafından bu çalışmalarımıza olumlu tepkiler var. Bunları artırarak devam ettireceğiz."

Koç, esnaf ve vatandaşlara sembolik olarak temizlik ve hijyen seti verdiklerini, herkesin kapısının önünü temizlemesiyle bunu ilk elden sağlayacaklarını anlatarak, "Vatandaş ve esnafımızla belediyeciliği yapmış olacağız. Sosyal katılım sağlanan ve demokratik belediyecilik ancak bu şekilde olur. Katılım sağladıklarını için kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mezopotamya Mahallesi Diyarbakır Kayapınar Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title