Haberler

Diyarbakırspordan Yenişehir Belediye Başkanı Kurbanoğlu'na Ziyaret

Güncelleme:

Diyarbakırspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkan ve Asbaşkanı, teknik ekip ve sporcuları, Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu'nu ziyaret etti.

Diyarbakırspor'un ikinci adresi Yenişehir Belediyesi oldu. Spora olan ilgisiyle bilinen Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, Yeşil-Kırmızılı kafileyi kapıda karşıladı. Belediyenin toplantı salonunda kafileyi ağırlayan Kurbanoğlu, belediye olarak amatör spora ve tesisleşmeye önem verdiklerini söyledi.

KURBANOĞLU: YAPILAN ÇALIŞMALARI TAKDİR EDİYORUZ

Diyarbakırspor'un maçlarına gelerek destek olacağını belirten Kurbanoğlu, "Parti olarak DİSKİSpor ve Vanspor hariç profesyonel futbolda yokuz. Yenişehir Belediyesi olarak amatör spora ve tesisleşmeyi esas alıyoruz. Önemli futbolcular yetiştirdik. Diyarbakırspor bu kentin spordaki markasıdır. Yapılan çalışmaları takip ediyor ve takdir ediyoruz. Otobüs haberini öğrenince mutlu olduk. Nice kurum kulüpleri bu işin altından çıkamazken, profesyonel kulüpleri tek başına yönetmek önemli bir olay. Bu çalışmalardan dolayı Feyzi İlhanlı ve yönetimi kutluyorum. Halkın takımı olma yolunda atılan adımları sevindirici buluyoruz. Olması gereken budur. Halk desteği olmadan bu iş yürümez. Takımın maçlarına geleceğim ve üzerimize ne düşüyorsa yapacağız" şeklinde konuştu.


Ziyaretin sonunda Diyarbakırspor heyeti tarafından Kurbanoğlu ve görüşmede bulunmayan diğer eşbaşkan Ülkü Baytaş'a verilmek üzere isimlerinin yazılı olduğu 21 numaralı Diyarbakırspor formaları hediye edildi. Kurbanoğlu da Diyarbakır'a yapılan hizmetler anısına Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı'ya verilmek üzere Diyarbakırspor Futbol Yatırımları A.Ş Başkanı İhsan Yapıcı'ya plaket verdi.


'HALKIN İRADESİYLE SEÇİLENLERİ ÖNEMSİYORUZ'


İhsan Yapıcı ise Diyarbakırspor'un herkese ve her kesime eşit mesafede duran, halkın ortak paydası ve değeri konumunda olduğunu belirterek, halkın iradesiyle seçilen belediye başkanlarını önemsediklerini söyledi. Yapıcı,"Diyarbakırspor, düşüncesi, yapısı ve konumu ne olursa olsun her kesimin ortak markasıdır. Halkın iradesiyle seçilen belediye başkanlarını önemsiyoruz. Bu kadar emek vermemizin tek gayesi halkın mutluluğudur. Bu halkın kurumları olan belediyelerin ve değerli başkanların Diyarbakırspor'un yanında yer alacaklarına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

KURBANOĞLU SEZON AÇILIŞINA DAVET EDİLDİ

Belediye Başkanı Kurbanoğlu, Diyarbakırspor'un 30 Ağustos Cumartesi günü Atatürk Stadı'nda Batman Petrolspor'la yapacağı sezon açılışına da özel olarak davet edildi.
Ziyaret turunun önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediyesi, Kayapınar Belediyesi, Sur Belediyesi, Bağlar Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü ve kentteki sivil toplum örgütleri ve iş adamlarına yönelik olarak devam ettirileceği bildirildi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Selim Kurbanoğlu Diyarbakırspor Yenişehir Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title