Haberler

Dişini Çektirmek İçin Sağlık Ocağına Gelen Hasta, "Doktor Yok" Diyen Hemşireye Saldırdı

Güncelleme:

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde diş çektirmek için gelen hastaya, sağlık ocağında diş hekimi olmadığını söyleyen hemşire saldırıya uğradı. Burnu kırılan ve çeşitli yerlerinden yaralanan hemşire tedavi altına alındı.

Sağlıkta şiddet haberlerine bir yenisi daha eklendi. Dişinin çekilmesini isteyen hasta, sağlık ocağında doktor olmadığını söyleyen hemşireye tekme tokat saldırdı.

SAĞLIK OCAĞINDA HEMŞİREYE SALDIRDI

Diş ağrısı şikayetiyle Kadınlar Denizi mahallesindeki 7 No'lu Sağlık Ocağı'na giden H.Y., o sırada yalnız olan hemşire Yıldız K.'den acil olarak dişinin çekilmesini istedi. Sağlık ocağında doktor bulunmadığını, bir diş hekimine gitmesini tavsiye eden hemşireden su isteyen zanlı, arkasını dönen hemşireye saldırdı.

BURNU KIRILAN HEMŞİRE, ÇEŞİTLİ YERLERİNDEN YARALANDI

Neye uğradığını şaşıran Yıldız K., kendini savunmak için çabaladıysa da yüzüne ve vücudunun çeşitli yerlerine darbe almaktan kurtulamadı. Burnu kırılan ve çoğu yüzünde olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar oluşan hemşire 155'i arayarak ihbarda bulundu.

SALDIRGAN YAKALANDI, HEMŞİRE TEDAVİ ALTINDA

Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, zanlının eşkalini alarak arama başlattı. Zanlıyı Kadınlar Denizi Caddesi üzerinde hızlı şekilde yürüyerek kaçarken yakalayan Kuşadası polisi, ifadesini almak üzere karakola götürdü.

SALDIRGAN SABIKALI ÇIKTI

H.Y.'nin yapılan GBT sorgusunda daha önceden saldırı dahil çeşitli suçlardan sabıkası olduğu ortaya çıktı. Yaralı hemşire ise tedavi altına alındı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI SALDIRIYI KINADI

Saldırının ardından Aydın'daki sağlık örgütleri bir araya gelerek Kuşadası İlçe Sağlık Müdürlüğü önünde bir basın açıklaması yaptı. Saldırıyı kınayan Aile Hekimleri Derneği Federasyonu Başkanı Uzman Dr. Erkut Coşkun, "Tek tesellimiz dün saldırıya uğrayan hemşire arkadaşımızın hayatta olması. Sağlıkta şiddetin önüne geçmek için en etkili yolun caydırıcı cezalar içeren sağlıkta şiddet yasasının bir an önce çıkarılması olduğuna inanıyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kuşadası Karataş Aydın 3. Sayfa Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ömer 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 6-7 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Selahaddin Eyyubi 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 6 Mayıs Pazartesi 2024? Survivor kim kazandı? 6 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title